Horoscop saptamanal 27 iunie – 3 iulie 2016. Fecioara renaste

23.06.2016
Horoscop saptamanal 27 iunie – 3 iulie 2016. Fecioara renaste

Horoscop saptamanal 27 iunie – 3 iulie 2016: Fecioara renaste, Varsatorul se cearta cu toti, iar Racul merge in luna de miere.

BERBEC

Trebuie sa stai mai mult cu cei dragi, sa petreci timp cu persoane mai in varsta care sa iti aminteasca de valorile dupa care te poti ghida si cu ajutorul carora poti primi multe lucruri frumoase de la viata. Zile favorabile: miercuri si sambata.

TAUR

Ai nevoie de ceva mai multa afectiune, mai ales in perioada 27-30 iunie. Vei cunoaste o serie de persoane noi, oameni care iti vor deschide ochii in legatura cu anumite calitati nedescoperite la tine. Zile favorabile: joi, vineri si sambata.

Top 4 Zodii care nu sunt fericite in casnicie

4 zodii pe care n-ai cum sa nu le iubesti

GEMENI

Nu e exclus sa te certi pe bani in perioada urmatoare. Realizezi ca cineva isi bate joc de finantele tale si nu intelegi de ce. E o saptamana excelenta in care poti sa iti ceri drepturile fara ca ceilalti sa te priveasca nebun sau razbunator. Zile favorabile: luni si vineri.

RAC

Vei merge intr-o vacanta romantica cu persoana iubita si vei face tot posibilul sa te detasezi de problemele de zi cu zi. Vei trai momente unice din punct de vedere sentimental, momente de care trebuie sa profiti pentru stabilitatea ta emotionala. Zile favorabile: miercuri, vineri si duminica.

Citeste continuarea in pagina urmatoare