Connect with us
Horoscop săptămânal Mihai Voropchievici 15 - 21 ianuarie 2017 pentru toate zodiile în a treia săptămână din ianuarie 2017

Horoscop

Horoscop săptămânal Mihai Voropchievici 15 – 21 ianuarie. Săptămână grea pentru Vărsător

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul săptămânal pentru perioada 15 ianuarie 2017 – 21 ianuarie 2017 în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Iată ce vă rezervă horoscopul săptămânal în perioada 15-21 ianuarie 2017.

Mihai Voropchievici – Horoscop săptămâna 15 – 21 ianuarie 2017

Berbec – horoscop săptămânal 15 – 21 ianuarie 2017

Berbecul, care săptămâna trecută a părut cum a părut, acum are cel mai bun semn. Berbecul este câștigător pe toate planurile săptămâna care urmează.

Taur

Pentru taur va avea o mică bătălie la serviciu, acasă, probabil, dar să fie siguri că toate se vor rezolva. Este o săptămână mai aglomerată.

Gemeni

Gemenii au un sfat foarte bun! Să facă tot posibilul ca săptămâna următoare să-și consolideze poziția și acasă și la serviciu și în societate ca să poată ieși câștigători.

Rac

Racii, care au avut protecție Divină săptămâna trecută, săptămâna aceasta sunt pe o pojghiță de gheață mai subțire, nu le ies toate cum vor ei. Va trebui să-și dezacordeze trompeta aia care face gălăgie cam mare.

Horoscop Mihai Voropchievici 15 – 21 ianuarie 2017

Leu

Pentru Leu este o săptămână de căutări favorabile. Pot să apară schimbări pe profesie, loc de muncă și casă. Vor sta mai mult în deplasări.

Fecioară

Fecioarele, care deja încep să intre în an mai bine ca în anul trecut, li se anunță ceva nou. O săptămână de rezolvări pasionale.

Balanță

Pentru că Leii și cu Balanțele se înțeleg bine, Balanțele au săptămâna viitoare o suită de schimbări majore și vor continua și într-un viitor apropiat. Deci lucruri benefice pentru Balanță.

Scorpion

Scorpionii trebuie să nu forțeze mâna norocului săptămâna aceasta. E o săptămână în acre totul vine cu răbdare și încet. De câte ori vă veți grăbi veți avea nereușite. Răbdare!

Săgetător

Este o săptămână în care veți primi mesaje, telefoane, colaborări, tot felul de lucruri. Pregătiți o lună care să fie benefică . Fiți atenți asupra mesajelor pe care le primiți. Nu toate sunt aducătoare de lucruri bune.

Capricorn

Capricornul va da lovitura săptămâna viitoare și începe să-și aducă sau să-și promoveze un salt rapid calitativ în existența lui.

Vărsător

Vărsătorii sunt pe drumuri. Au o săptămână de alergătură. Sau este o vreme bună pentru schi, dar e bună și pentru înot dacă au bani să meargă în țările calde.

Pești

Peștii au un mesaj dublu pentru săptămâna viitoare: să lase temerile și fricile vizavi de persoanele acelea care se zvonește că sunt bolnave. Nu au probleme, sunt sănătoase, dar au nevoie de prezența voastră. Învățați ca săptămâna viitoare să vă odihniți, să vă relaxați.

Știri pe aceeași temă

Mihai Voropchievici horoscop 2017 și previziunile pentru anul Cocoșului de Foc

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici, 2017 va fi un an foarte agitat, Cocosului de Foc Horoscop Chinezesc

Horoscop 2017 – previziuni pentru noul an toate zodiile

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top