Connect with us
Horoscopul lunii iunie 2017 - Mihai Voropchievici

Știri

Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 15-21 octombrie 2017

Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 15-21 octombrie. În săptămâna care urmează majoritatea zodiilor reușeșsc să comunice și să-și rezolve problemele prin dialog.

Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 octombrie

Berbec Berbecul au o săptămână în care pot călătorii foarte mult. Să facă bagajele, să fie pregătiţi în orice moment pentru că pot fi trimişi şi în deplasare dar şi cu scopuri terapeutice. Pot să meargă şi într-un pelerinaj.

Taur Taurii au o săptămână în care vor afla niste adevăruri care le pot marca viaţa dar le-o pot şi schimba. Deci, vine cu două tăişuri, una caldă, una rece. Folosiţi informaţiile benefic pentru voi.

Gemeni Gemenii au o săptămână în care trebuie să se mobilizeze, este mobilizarea din interiorul vostru. Să se pregătească pentru că pot să ânceapă o viaţă nouă.

Rac Racii au o săptămână cu o suită de schimbări majore.  O săptămână benefică cu foarte multe lucruri în calea lor.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu. Patru zodii sunt favorizate de astre!

Leu Leul are o săptămână cu multi neobrayaţi, care te vor provoca. Nu te supări şi iartă-i.

Fecioară Fecioarele au o săptămână în care vor primi multe sfaturi. Consolidaţi-vă relaţia în familie, căsătoriţi-vă daca vi sa cerut mana. Asta ca să puteţi să triumfaţi.

Balanță Balanțele au o săptămână cu multe mesaje, emailuri, scrisorele, sms-uri . Săptămână de comunicare intensă pentru balanţe.

Scorpion Scorpionul are o săptămână în care le alunecă picioarele. Se duc picioarele în toate direcţiile, sunt pe pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Aveţi grijă cum acţionaţi.

Săgetător Nativii acestei zodii primesc un sfat de important de la rună. Trebuie să aibă răbdare pentru că lucrurile bune sunt făcute pentru cei care ştiu să aştepte. Nu forţaţi mâna norocului dacă vreţi să obţineţi nişte rezultate benefice.

Capricorn Capricornii trebuie să se relaxeze şi să nu-şi mai incarce  memoria cu tot felul de griji şi spaime viyavi de cineva drag, vizavi de sanatatea unei persoane dragi pentru că persoana respectivă are o sănătate bună.

Vărsător Urmează o săptămână în care sunt încercaţi, vi se încearcă forţa, rezistenţa, puterea. Sunt sfătuiţi o tărie de caracter şi o forţă lăuntrică ca să depăşească săptămâna aceasta. S-ar putea să vină lucruri mult mai bune în săptămânile următoare.

Pești Mulţi dintre peşti vor să facă un pelerinaj la Prislop.

Previziunile au fost făcute în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top