Connect with us
Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Soarele intră în Săgetător și schimbă lista cu zodii favorizate de astre.

Știri

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu. Patru zodii sunt favorizate de astre!

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu. Prima săptămână cu Jupiter în Scorpion. Patru zodii sunt favorizate de astre!

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie 2017 anunță schimbări, clarificări și decizii importante în relații, dorința de putere și succes, dar și un interes sporit pentru bani, secrete și relații tabu.

Principalul eveniment astrologic al săptămânii va fi intrarea planetei Jupiter în zodia Scorpion, în ziua de 10 octombrie.

Jupiter va rămâne în Scorpion până în noiembrie 2018 și va aduce multe schimbări în toate domeniile patronate de această zodie: finanțele, puterea (economică, politică, financiară etc), sectoarele de activitate care țin de siguranță și ordine public.

În plan personal, Jupiter va aduce schimbări în modul în care ne amplificăm și folosim puterea personală, dar și în tot ce este legat de senzualitate și intimitate.

Scorpionul este detectivul perfect, care adună informații și secrete despre alții, pentru a le transforma, la nevoie, în arme puternice. Sunt de așteptat, așadar, numeroase dezvăluiri și scandaluri, în luptele pentru putere.

Dar, prezența planetei Jupiter în acest semn zodiacal cere echilibru și corectitudine în fiecare demers. Încălcarea acestor „norme” impuse de astre nu va rămâne fără urmări.

Din fericire, în weekend-ul 14-15 octombrie, planeta Venus va ajunge în zodia Balanță și va contribui din plin la reașezarea lucrurilor, la atenuarea tensiunilor, stingerea conflictelor și refacerea armoniei în relații. Cel puțin, pentru moment…

Jupiter, cel care aduce marele noroc, intră în Scorpion, iar Venus, planeta Iubirii, intră în Balanță.

Patru zodii sunt favorizate de astre. Află dacă zodia ta se numără printre ele! Citește previziunile complete!

Berbecii primesc bani și cadouri, dar la serviciu pot rata o promovare dacă pierd timp prețios stând la taclale cu colegii…Citește aici horoscopul complet pentru Berbec!

Taurii  își evaluează relația de cuplu și sunt dispuși să facă schimbările necesare. În familie, discuțiile despre bani trebuie evitate…Citește aici horoscopul complet pentru Taur!

Gemenii își pot găsi un job mai bun sau sunt promovați. Cei care vor să înceapă o afacere pot conta pe partenerul de viață…Citește aici horoscopul complet pentru Gemeni!

Racii au parte de afecțiune în cuplu, iar cei singuri, atrag iubirea în viața lor. Relația cu rudele nu este lipsită de tensiuni trecătoare…Citește aici horoscopul complet pentru Rac!

Leii trebuie să țină cont de ritmul de muncă al colegilor și să aibă răbdare cu cei fără experiență sau mai slab pregătiți…Citește aici horoscopul complet pentru Leu!

Fecioarele se îndrăgostesc de un prieten sau de o persoană întâlnită la un eveniment la care inițial nu doreau să meargă…Citește aici horoscopul complet pentru Fecioară!

Balanțele pot câștiga un concurs, pot primi un job mai bine plătit sau primesc bani de pe urma unui proiect personal…Citește aici horoscopul complet pentru Balanță!

Scorpionii au parte de o aventură. Cei care au relații stabile și solide, dau dovadă de discreție privind viața lor sentimentală…Citește aici horoscopul complet pentru Scorpion!

Săgetătorii  își rezolvă problemele cu ajutorul unor persoane din trecut și care reapar în viața lor la momentul oportun…Citește aici horoscopul complet pentru Săgetător!

Capricornii sunt acuzați de eșecul unui proiect. Cu ajutorul unor colegi care le vor deveni prieteni, vor restabili adevărul…Citește aici horoscopul complet pentru Capricorn!

Vărsătorii se concentrează pe carieră. În plan sentimental, norocul le surâde celor singuri, în special în timpul călătoriilor…Citește aici horoscopul complet pentru Vărsător!

Peștii sunt pregătiți să facă mari schimbări în viața personală. Poate fi vorba chiar de stabilirea definitivă în altă țară...Citește aici horoscopul complet pentru Pești!

 

2 Comments

2 Comments

  1. Iordachi nadia

    2017-10-10T21:04:05+03:00 at 21:04

    Multumesc pentru horoscopul Oanei Hanganu. Il urmaresc si il citesc cu mare interes!

  2. Calintzachi marians

    2017-10-06T18:00:03+03:00 at 18:00

    FELICITARI PENTRU COOPTAREA
    OANEI HANGANU LA RUBRICA HOROSCOP.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top