Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu BALANȚĂ, săptămâna 20-26 martie 2017

Din 20 martie, Soarele intră în zodia Berbec şi aduce acţiune şi pasiune sectorul Parteneriatelor din astrograma dvs. Vă îndrăgostiţi, iubiţi cu pasiune, vă întoarceţi la o veche iubire şi vreţi să vi se răspundă cu aceeaşi monedă.

În casa Parteneriatelor se află şi Uranus, planeta surprizelor şi a schimbărilor, aşa că, în plan relaţional, surprizele vor fi destule şi pentru că Venus, planeta Iubirii, se află acum, în mers retrograd tot în „casa Parteneriatelor” din astrograma Balanţelor . Se poate spune că interesul dvs se va îndrepta spre o fostă iubire sau o fostă colaborare.

Dar. în această săptămână, astrele vă cer să acordaţi o mai mare atenţie Familiei. În zilele de 20, 21 şi 22 martie, Luna se va afla în zodia Capricorn, alături de planeta Pluton, iar această „configuraţie” va influenţa „sectorul Familiei şi Căminului” din astrograma Balanţelor.

Balanțele au relație tensionată cu familia

În data de 24 martie, planeta Mercur (aflată acum în zodia Berbec) va forma un „careu” cu planeta Pluto şi v fi în „opoziţie” cu Jupiter, aflat chiar în Balanţă. Această „combinaţie astrală” poate să tensioneze relaţia dvs cu rudele. Vi se poate reproşa că aţi neglijat familia, că nu aţi luat parte la anumite evenimente, că nehotărârea care vă caracterizează dă peste cap planurile celorlalţi membri ai familiei etc.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – BALANȚĂ

În 25 martie, Soarele şi planeta Venus (care vă patronează) formează o „conjuncţie” şi puteţi remedia anumite aspecte conflictuale din relaţia cu cei dragi.

În 26 martie, se va forma o conjuncţie între Mercur şi Uranus în zodia Berbec şi agenda dvs se va schimba de la o oră la alta, iar veştile pe care le veţi primi de la actuali şi foşti colaboratori vă vor motiva să vă schimbaţi viaţa.

Talismanele săptămânii pentru zodia Balanţei

În săptămîna 20-26 martie Balanţele ar trebui să poarte ametrin, un cristal special care acumulează efectele ametistului şi pe cele ale citrinului.

Dacă nu găsiţi ametrin purtaţi ametist şi citrin, pentru că aceste „pietre” vă vor ajuta să refaceţi comunicarea cu persoanele dragi şi să anulaţi resentimetele şi tensiunile din familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top