Connect with us
Horoscop februarie 2018 Balanță - Oana Hanganu. Ce se anunță în această lună pentru nativii din zodia Balanță, conform astrologului.

Știri

Horoscop Oana Hanganu BALANȚĂ, săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2017

În săptămâna 27 martie – 2 aprilie, Balanţelor „le cade cu tronc” cineva de la serviciu sau sunt tentate să se întoarcă la o fostă iubire.

Luna Nouă din data de 28 martie poate aduce noi parteneriate pentru Balanţe: o nouă relaţie sentimentală (posibil cu cineva de la serviciu), un nou partener de afaceri sau o nouă colaborare.

În viața nativilor din Balanță revin iubiri trecute

Dar în această perioadă, Venus, planeta care patronează semnul Balanţei, este „în mişcare retrogradă” şi va readuce „pe tapet” iubiri trecute sau va facilita reluarea unor foste colaborări profesionale.

În sectorul Parteneriatelor din astrograma Balanelor se află, în primele zile ale sptămânii, nu doar Soarele şi Luna, ci şi planetele Uranus (planeta Surprizelor şi schimbărilor neaşteptate), Mercur (planeta Comunicării, afacerilor şi călătoriilor) şi Venus.

În acelaşi timp, chiar în zodia Balanţei se află Jupiter, planeta care amplifică energia creată de un anumit tranzit astral.

Astfel, se poate spune că săptămâna aceasta va fi una extraordinar de importantă pentru persoanele născute în zodia Balanţei, o zodie prin excelenţă a parteneriatelor, armoniei şi echilibrului.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – BALANȚĂ

Şi, dacă în primele zile ale săptămânii, atenţia Balanţelor se va îndrepta spre relaţiile sentimentale şi cele de afaceri, în cea de a doua parte a săptămânii, prioritare vor deveni problemele de familie şi relaţiile cu rudele. Acum este o perioadă potrivită pentru împăcări şi renunţarea la resentimente, pentru depănarea amintirilor şi petrecerea timpului în „casa părintească” sau pentru renovarea sau redecorarea căminului. Este, de asemenea, posibil ca Balanţele să îndeplinească rolul de mediator pentru a anula un conflict între rude sau pentru a âmpărţi, în mod echitabil, o moştenire de familie.

Iar mutarea planetei Mercur în zodia Taur, în data de 31 martie, le va face pe Balanţe mult mai realiste în gestionarea resurselor financiare, banii fiind cheltuiţi cu măsură, pe lucruri cu adevărat utile şi importante. Acum Balanţele pot achita un credit sau pot să investească bani într-un teren sau într-o casă.

Cristalul norocos al săptămânii pentru Balanţă: turcoazul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top