Connect with us

Știri

Horoscop Oana Hanganu FECIOARĂ, săptămâna 13 – 19 martie 2017

După un weekend marcat de faza de Lună Plină care a avut loc chiar în zodia dvs, „astrul nopţii” se mută, luni, în zodia Balanţei.

Astfel, în zilele de 13, 14 şi 15 martie, când Luna va sta în Balanţă, „casa Banilor” din astrograma dvs va fi puternic activată, mai ales că, alături de Lună, acolo se va afla şi Jupiter, supranumit în astrologie, „Marele Benefic” (pentru că aduce „noroc cu carul” şi oportunităţi nesperate).

Se poate spune că astrele şi norocul sunt de partea dvs: caştigaţi bani, primiţi bani, sau recuperaţi bani! Şi chiar mai mulţi decât v-aţi aşteptat!

Şi, ca şi cum n-ar fi fost de ajuns, Mercur, „planeta Comunicării şi Afacerilor”, intră, tot luni, în zodia Berbec. Aici se află, deja, în mers retrograd, e adevărat, Venus, „Micul Benefic” din astrologie.

Fecioarele primesc avantaje financiare

Pentru Fecioare, zodia Berbec vizează aşa-numita „Casă a VIII-a”, care se referă la avantajele pe care le primim prin intermediul altora. Se mai referă la banii altora.

Astfel, nu doar că primiţi bani pentru munca dvs sau pentru ajutorul pe care l-aţi oferit cuiva, cândva! Aveţi şanse mari să primiţi şi cadouri sau comisioane.

Iar dacă vreţi să încheiaţi un parteneriat de afaceri sau o colaborare, ar fi bine să profitaţi de această săptămână!

Miercuri este, de asemenea, o zi foarte bună pentru negocieri, pentru că Luna se află în zodia Scorpion şi vă ajută să comunicaţi foarte bine, folosind cu măiestrie informaţiile, datele şi cunoştinţele pe care le deţineţi.

Ziua de joi, însă, poate veni cu riscul unor tensiuni între dvs şi o rudă, ca urmare a unor informaţii pe care vi le „furnizează” o cunoştinţă comună. Careul care se formează ântre Soare şi Saturn vă „spune” că e bine să nu trageţi concluzii priprite!

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – FECIOARĂ

Weekend-ul începe cu mutarea Lunii în zodia Săgetător şi cu formarea aşa-numitei „conjuncţii” dintre Mercur şi Venus, în zodia Berbec. Astfel, vizate vor fi „casa Familiei şi Căminului” , respectiv „casa avantajelor obţinute prin intermediul altora”.

E posibi ca în weekend să cumpăraţi un obiect valorors pentru casă. Pentru asta, veţi primi un „sprijin financiar” consistent de la o rudă sau de la un prieten.

Sau e posibil ca o rudă să vă facă un cadou neaşteptat (de exemplu, chiar un obiect decorativ pe care doreaţi de multă vreme să îl cumpăraţi) ori să vă plătească o factură.

Un alt ajutor important pe care îl puteţi primi în această perioadă se referă la primirea unui job în străinătate. Planeta Marte se află, deja, în zodia Taur, adică în „casa Străinătăţii” din astrograma Fecioarelor şi, dacă vă doriţi să lucraţi în altă ţară, acum este momentul să nu mai amânaţi, să faceţi demersurile necesare pentru că veţi avea succes, iar un prieten vă poate oferi informaţii utile tocmai în această prrivinţă sau vă poate recomanda unui angajator.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top