Connect with us

Știri

Horoscop Oana Hanganu SCORPION, săptămâna 13 – 19 martie 2017

Încă din data de 10 martie, planeta Marte se află în zodia Taur şi în „casa Partenriatelor” din astrograma dvs. Marte este „planeta Acţiunii”, dar şi a Războiului. De dvs depinde care dintre aceste două ipostaze va fi „dezvăluită” în sectorul relaţiilor în care sunteţi implicat!

Tranzitul planetei Marte în Berbec vă dă multă energie, dar vă accentuează dorinţa de a domina şi de a avea ultimul cuvânt. Vă „încărcaţi” cu problemele altora şi doriţi să le rezolvaţi, dar vreţi ca toată lumea să vă urmeze sfaturile şi să vă dea dreptate. Această tendinţă este foarte evidentă în zilele de 15, 16 şi 17 martie, când Luna se află în zodia dvs.

În data de 17 martie, se formează un „careu” între Soare şi Saturn care vă va face extrem de suspicios, iar cei din jur vor trece prin adevărate teste pentru a vî câştiga sau doar pentru a nu vă pierde încrederea.

Încredere în ceilalţi nu veţi aveam, de fapt, nici în primele două zile ale săptămânii, când Luna se va afla în zodia Balanţă, iar Mercur, paneta comunicării, va ajunge în zodia Berbec, „activând” sectorul Profesiei din astrograma Scorpionilor.

Nativii din Scorpion întâmpină dificutăți pe plan profesional

Pe de de o parte, astrele spun că veţi dori să discutaţi cu principalii colaboratori pe marginea unor proiecte comune, dar, pe de altă parte, nu veţi avea încredere nici în informaţiile pe care aceştia vi le prezintă, şi nici în experienţa, pregătirea sau talentul acestora. Proiectele vor bate pasul pe loc, cu atât mai mult cu cât în aceeaşi „casă a Profesiei” dvs se află planeta Venus, în „mişcare retrogradă”, alături de Uranus, planeta Surprizelorşi a schimbărilor neaşteptate.

Să nu vă miraţi dacă unii parteneri de afaceri se vor retrage sau unii colegi vă vor anunţa că nu mai sunt interesaţi de un proiect anume!

Totuşi, astrele v-au pregătit şi o zi favorabilă: data de 18 martie, sâmbătă, când se produce o „conjuncţie” între Venus şi Mercur, în zodia Berbec, deci în „casa Profesiei” dvs. Chiar dacă e weekend, sâmbătă puteţi primi o ofertă foarte bună de job sau sunteţi invitat să faceţi parte dintr-o echipă care se va ocupa de un proiect interesant.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – SCORPION

Nu refuzaţi astfel de oferte, pentru că ele vor fi avantajoase şi din punct de vedere financiar! A sfârşit de săptămână, Luna va intra în zodia Săgetător, adică în sectorul Financiar din astrograma dvs. Acolo se flă, de mai mut timp, Saturn, „profesorul zodiacului”, care vă cere să fiţi generos dar şi responsabil atunci când e vorba de patrimoniul dvs.

Cu Saturn şi Luna în „casa Banilor”, veţi fi norocos, veţi primi bani sau veţi încheia afaceri profitabile, dar veţi deveni mai selectiv atunci când vi se va cere ajutorul sau atunci când dori să vă implicaţi în favoarea cuiva.

În ceea ce priveşte relaţia de cuplu, aceasta va avea de câştigat de pe urma prezenţei Soarelui în „casa Iubirii” din astrogramă, şi a Lunii în „casa Banior”: veţi îmbina romantismul cu pragmatismul şi vă veţi copleşi partenera sau partenerul cu daruri-dovezi de iubire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top