Connect with us
Horoscop februarie 2018 Scorpion - Oana Hanganu. Ce se anunță în această lună pentru nativii din zodia Scorpion, conform astrologului.

Știri

Horoscop Oana Hanganu SCORPION, săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2017

În săptămâna 27 martie -2 aprilie, Scorpionii sunt promovaţi la serviciu sau îşi găsesc un job mai bun.

Iar promovarea vine într-un moment în care Scorpionii renunţaseră să mai spere la aşa ceva sau oferta de job vine de la o persoană la care nici nu au apelat direct sau de la o persoană ori companie cu care au colaborat în trecut, în timp ce promisiunile recente făcute de cunoştinţe la care Scorpionii au apelat de la începutul anului nu se concretizează deocamdată.

Importantă este şansa de schimbare şi de progres în carieră, pe care Scorpionii ar trebui să nu o rateze şi lecia pe care nativii ar fi trebuit să o fi învăţat deja: să nu mai încerce să rezolve probleme altora, înainte de a-şi rezolva problemele proprii. Iar această lecie este valabilă şi în viaţa profesională.

Tensiuni în cuplu pentru Scorpioni

În plan personal, prezenţa lui Marte în zodia Taur poate amplifica tensiuni mai vechi din relaţia de cuplu , pentru că Marte este „planeta Războiului”, iar în zodia Taur se află „sectorul Parteneriatelor” din astrograma Scorpionilor, acpolo unde, din 31 martie, se mută şi Mercur, planeta Comunicării. În plus, Venus, planeta Iubirii este „în mers retrograd” şi scoate la lumină vechi resentimente sau reproşuri nerostite, iar Scorpionii sunt tentaţi acum să evalueze, să analiuzeze şi mai ales să critice, să tragă concluzii şi chiar să vorbească despre despărţire.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – SCORPION

Ar fi bine, totuşi, să nu ia decizii radicale înainte de 15 aprilie. Atunci Venus (care patronează sectorul Parteneriatelor din astrograma Scorpionilor) va reveni la „mersul direct” şi discuţiile pe marginea relaţiilor sentimentale vor fi mai lesne de purtat, iar deciziile se vor lua cu calm şi maturitate.

Deocamdată, Scorpionii au multe de fpcut în plan profesional, au multe oportunităţi şi destulă energie încât să nu rateze nicio ocazie favorabilă.

În acelaşi timp, săptămâna este protrivită pentru schimbarea stilului de viaţă: mai multă mişcare în aer liber, o dietă sănătoasă, păstrarea echilibrului între viaţa profesională şi cea personală şi, pe cât posibil, evitarea stress-ului.

Cristalul norocos al săptămânii pentru Scorpion: cuarţul alb

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top