Connect with us
Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – FECIOARĂ

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – FECIOARĂ. Venus, planeta Iubirii, le oferă Fecioarelor câteva săptămâni „de foc”.

Pentru că sunt patronate de Mercur, Fecioarele sunt mai afectate de tranzitul acestei planete, iar săptămâna începe cu Mercur, retrograd, în zodia Berbec și cu un  „trigon”  între Mercur și Saturn.

Toate acestea înseamnă că, luni, Fecioarele primesc un cadou valoros sau o veste bună legată de finanțele partenerului de viață. Dacă au solicitat un credit, sunt înștiințate că finanțarea le-a fost aprobată, dar suma obținută va fi mai mică decât cea dorită.

Săptămâna este marcată și de prezența Soarelui în zodia Taur încă din data de 20 aprilie. Soarele aflat în zodia Taur acționează în sectorul Străinătății, dar și al studiilor și dezvoltării personale din astrograma Fecioarelor și acest sector va fi vizat și de Luna Nouă din 26 aprilie.

Astfel, în 26 aprilie, Fecioarele pot lua hotărârea de a se întoarce „la școală” și se pot înscrie la un curs de perfecționare în domeniul lor de activitate sau la un curs legat de un hobby (de exemplu, istoria altor țări). Sau tot atunci Fecioarele pot pleca într-o călătorie.

În ceea ce privește banii, în această săptămână Fecioarele au mai mulți bani „de la alții” decât bani din muncă proprie sau din afaceri personale, iar  banii se vor duce în special pe facturi legate de casă.

În plan sentimental, Fecioarele au de partea lor planeta Iubirii care, până vineri, se află în zodia Pești și aduce romantism, sensibilitate și armonie în relația de cuplu.

Venus în Pești le poate face, însă, pe Fecioare, un pic prea „visătoare”, așteptările lor fiind, de cele mai multe ori, prea mari. Această situație se întâlnește în general în cazul nativelor Fecioare care continuă să viseze la o iubire „ca în filme”, chiar dacă au, deja, o relație stabilă.

Dar Venus va părăsi zodia Fecioarei în data de 28 aprilie, când se va muta în Berbec, o zodie plină de pasiune.

Din 28 aprilie, energia de foc a zodiei Berbec le va influența și pe Fecioare, iar relația lor cu persoana iubită va deveni mai „intensă”.

De altfel, în cazul Fecioarelor, zodia Berbec corespunde „casei a VIII-a” din astrogramă. Cu Venus în această „casă” a intimității, Fecioarele vor deveni pasionale, dar și geloase și posesive. Și, cum  Venus va sta în zodia Berbec până la începutul lunii iunie, se poate spune că astrele le-au pregătit Fecioarelor câteva săptămâni „de foc”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top