Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Rac

Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Rac. Racii sunt tentați să se întoarcă la o fostă iubire. Financiar, le merge excelent!

Racii încep săptămâna cu Soarele, alături de Marte și Mercur, în zodia lor. Sunt favorizați de astre și ar trebui să profite de această perioadă.

Citeste si: Horoscop Berbec/Horoscop Taur/ Horoscop Gemeni/ Horoscop Rac/ Horoscop Leu/ Horoscop Fecioară/ Horoscop Balanță/ Horoscop Scorpion/ Horoscop Săgetător/ Horoscop Capricorn/ Horoscop Vărsător/ Horoscop Pești

Mai mult, luni și marți, Soarele și Luna aflată în zodia Scorpion vor aduce un plus de armonie în viața sentimentală a Racilor și în relația lor cu familia.

Miercuri, planeta Venus se va muta în zodia Gemeni, iar Racii vor deveni mai romantici și mai melancolici, iar unii dintre ei vor fi tentați să se întoarcă la o fostă iubire.

Joi începe o perioadă deosebit de favorabilă pentru afacerile și finanțele Racilor pentru că planeta Afacerilor, Mercur, va ajunge în casa Banilor din astrograma lor

Vineri, Racii vor avea succes în carieră, iar în weekend, vor prefera să își petreacă timpul împreună cu partenerul de viață.

Duminică va fi Lună Plină în zodia Capricorn, iar Racii vor avea susținerea astrelor nu doar în consolidarea relației de cuplu, ci și în dezvoltarea unor parteneriate de afaceri sau colaborări pe termen lung.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top