Connect with us
Horoscop SPECIAL: 11 zodii JAPONEZE

Horoscop

Horoscop SPECIAL: 11 zodii JAPONEZE

Zodiile japoneze difera de cele din horoscopul european. Poarta nume de animale, plante, personaje mistice si alte elemente din mediul inconjurator. Alege ceea ce ti se potriveste, in functie de data nasterii si vezi ce simbol porti, din cele 11 zodii japoneze!

Floarea de cires (15 februarie-20 martie)

Daca te-ai nascut in aceasta zodie japoneza, inseamna ca esti o persoana iubitoare, visatoare si romantica, ce vede doar partea pozitiva a vietii. Stii sa te bucuri de fiecare lucru si nu dai niciodata inapoi atunci cand este greu, ci gasesti mereu solutii. Esti o persoana fidela, dar ceri multa atentie din partea partenerului.

Soarele (21 martie-29 aprilie)

Esti stralucitor ca Soarele, desigur! Ai mereu forte proaspete si energie. Esti decis si ambitios, nu te dai batut niciodata si lupti pana la capat. In dragoste esti posesiv si gelos, asa ca impui multe limite. Totusi, cumva, atragi ca un magnet dragostea celor din jur.

Bambusul (30 aprilie-4 iunie)

Esti versatil si schimbator, flexibil exact ca tulpina de bambus. Esti puternic, dar suferinta grea te pune la pamant. Reusesti sa te ridici doar cu sprijinul celor din jur, in care ai mare incredere. In amor, esti aventuros si iti place sa umbli din floare-n floare, lucru care iti poate provoca durere.

Bivolul (5 iunie-6 iulie)

E un simbol puternic si agresiv, asa ca si tu esti o persoana impulsiva, energica si dornica de aventura. Totusi, esti un om loial, familist, care nu ar putea face nimic ce i-ar rani pe cei dragi. Iti cauti un partener la fel de puternic ca tine si nu ierti niciodata tradarea si inselaciunea!

Floarea de lotus (7 iulie-1 august)

Eleganta si sensibila, exact ca floarea de lotus! Asa este nativul din aceasta zodie japoneza. Daca te-ai nascut sub acest semn, ai un stil de viata echilibrat, o fire pozitiva si atragi fericirea si norocul. Asta si pentru ca te porti frumos cu cei din jur si nu ai fi capabil sa faci pe nimeni sa sufere. In dragoste, esti un partener fidel si loial.

Podul (2-27 august)

Esti o persoana matura si serioasa, care isi asuma responsabilitatea si vrea sa fie mereu totul pus la punct. Ai multi prieteni, pentru ca esti o fire sociabila si glumeata. Esti foarte devotat oamenilor din jurul tau si esti mereu gata sa ii ajuti. Pe plan amoros nu ai chiar atat de mult noroc, deoarece te plictisesti repede de partenerul tau.

Piatra (28 august-10 octombrie)

Este un element fix, stabil, care iti reflecta personalitatea- rezisti si la cele mai grele incercari ale vietii, faci fata furtunilor si nimic nu te doboara. Pentru prieteni si familie esti un reper si un sprijin. Urasti singuratatea, asa ca sufletul tau pereche va gasi in tine un partener devotat.

Imparatul (11 octombrie-18 noiembrie)

Cuceresti si domini – ai face orice ca sa te faci remarcat! Esti prietenos, generos, dar te astepti ca cei din jur sa iti dea mereu dreptate. Cei care iti neaga autoritatea nu vor avea un trai bun, caci esti destul de razbunator. Iubesti cu pasiune si vrei ca partenerul tau sa iti raspunda cu aceeasi afectiune

Imparateasa (19 noiembrie-26 decembrie)

Esti feminina si diplomata. Esti „creierul” din spatele Imparatului, care nu ia decizii impulsive. Tu analizezi si calculezi totul inainte de a lua o decizie. Esti preocupat de aspectul fizic si iti place sa seduci. Ai nevoie de un partener care sa te inteleaga si sa te sprijine.

Luna (27 decembrie-18 ianuarie)

Ai o multime de imaginatie si te dovedesti a fi cam visatoare. Totusi, cobori imediat cu picioarele pe pamant cand iti propui ceva si iti urmaresti scopurile pana la capat. Doar in dragoste esti ceva mai nesigur, caci nu ai suficienta incredere nici in atuurile tale nici in partener.

Testoasa (19 ianuarie-14 februarie)

Testoasa e o fiinta blanda si lenta. Aceste lucruri se transforma intr-un avantaj pentru tine, caci esti o persoana inteleapta, un bun ascultator si cineva pe care prietenii si familia se pot baza. Ai multa rabdare si rezolvi problemele cu tact. Vrei de la partener respect si intelegere.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top