Connect with us
Horoscop vineri 14 august 2020. Unele zodii ar trebui să aibă grijă la comportamentul lor

Horoscop

Horoscop vineri 14 august 2020. Unele zodii ar trebui să aibă grijă la comportamentul lor

Previziuni pentru toate zodiile în luna august. Găsești aici horoscop vineri 14 august complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în ultima zi a săptămânii, mai ales în plan financiar și personal.

Horoscop vineri 14 august 2020. Berbec

Ai nişte talente ieşite din comun de a rezolva orice problemă într-un stil original, mai aparte. Tu nu urmezi căile bătătorite, ai alte viziuni şi o altă optică în faţa provocărilor şi chiar dacă ştii că multă lume te va considera ciudat, nu-ţi pasă. Mergi pe calea ta, chiar dacă nu eşti în rând cu toată lumea, pentru că, de multe ori, cele mai bune căi sunt cele pe care nimeni nu are curajul să meargă. Tu ai acest curaj, ţine-te de acest sens şi într-o zi vei deveni un exemplu pe care şi alţii vor păşi. Cineva trebuie să fie şi deschizător de drumuri noi, iar acum tu eşti acela!

Taur

Nu mai trebuie să stai şi să analizezi la nesfârşit evenimente din trecut care oricum nu mai au nici un rol, chiar dacă tu eşti cel mai ataşat de vremurile de odinioară. Trecutul e acolo, la locul lui, acum contează prezentul, ca atare priveşte ceea ce se petrece în acest moment în jurul tău, pentru că de aici vor apărea cele mai bune soluţii. Priveşte prezentul cu încredere, cu realism, cu mai multă claritate, pentru că nu mai contează absolut deloc ce a fost până mai ieri. Acolo, în urmă, se află doar învăţăturile şi experienţele care te vor duce la etapa următoare.

Horoscop vineri 14 august. Gemeni

Dacă nu ştii încotro s-o apuci, ai curaj să baţi la uşile potrivite pentru a cere răspunsuri. Vei întâlni persoane dispuse să îţi împărtăşească din experienţa lor bogată de viaţă, ba chiar se vor arăta dispuse să te ajute, pentru că ele deţin informaţii la care tu nu ai ajuns încă. E o bucurie să înveţi de la astfel de oameni atâtea lucruri interesante, dar cel mai mult te onorează faptul că ei te primesc în rândul lor cu deschidere, pentru că vor să-ţi împărtăşească ce ştiu. Nu au interese egoiste, nu vor să ţină ceea ce ştiu doar pentru ei, ci sunt încântaţi că pot să transmită şi altora!

Rac

Dragostea te face să visezi frumos, până departe, de parcă ai avea convingerea din ce în ce mai puternică asupra unui viitor sigur şi solid alături de persoana iubită. Şi aceasta vine cu promisiuni şi angajamente credibile, şi tu eşti pregătit să-ţi asumi responsabilităţi de cuplu dintre cele mai mature, ca atare discuţiile voastre despre o posibilă căsătorie, despre o relaţie de durată sau despre întemeierea unei familii par dintre cele mai serioase din ultima vreme.Se poate vorbi de fericire, de optimism, de entuziasmul de a face planuri împreună.

Leu

Dacă încercați să convingeți pe cineva să fie de acord cu ideile și opiniile voastre, trebuie să fiți conștienți că este un proces de durată dar că, în cele din urmă, există posibilitatea să vă îndepliniți obiectivul. Leii dau dovadă de inteligență ascuțită și găsesc rapid argumentele pentru a combate discursurile altor persoane. Nu uitați să respectați partenerii de discuții și să credeți în forțele proprii. Tot ce trebuie să faceți este să vă urmăriți instinctele, să vă ancorați în prezent, să rămâneți cu picioarele pe pământ și, în final, să vă bucurați de schimbări remarcabile.

Horoscop vineri 14 august. Fecioară

Te temi de o situaţie care abia acum dă semne timide şi, influenţat cumva de un anturaj nefast, în loc să iei taurul de coarne şi să vezi încotro merg lucrurile, aluneci spre o uşoară depresie şi neputinţă care nu te reprezintă de obicei. Nu-i asculta pe cei care se plâng întruna în preajma ta, pentru că te-ar putea trage în jos şi pe tine, ci profită de cea mai mică sursă de speranţă, de cel mai mic lucru bun care se întrevede la orizont şi profită chiar şi de cea mai fragilă cale ce te-ar putea scoate din acest impas. Cu un pic de curaj de a ignora influenţele negative, lucrurile ar recăpăta culoare, energie şi lumină!

Citește aici și horoscopul financiar al lunii septembrie.

Balanță

Nu compara norocul tău cu al altora, pentru că viaţa nu e echitabilă pentru toată lumea. Nu pleca urechea la poveştile triste ale celor din jur când ţie îţi merge de minune şi nici invers, nu te gândi de ce cel de lângă tine râde când tu nu ştii cum să mai depăşeşti cine ştie ce moment critic. Roata vieţii se învârte şi fiecare trece şi prin momentele de vârf, şi prin cele din prăpastie, ca atare ai răbdare pentru că toate îţi revin la un moment dat. Nimic nu durează veşnic: nici fericirea – nici nefericirea, nici norocul – nici ghinionul, deci fii cumpătat când vine vorba de comparații.

Scorpion

Puterea, supremaţia, succesul – toate pot fi doar o iluzie dacă nu le exerciţi în cele mai potrivite formă. A o face pe şeful, a ridica tonul fără motiv, a încerca să-i domini pe ceilalţi printr-o atitudine de despot nu sunt cele mai adecvate căi de a-ţi demonstra valoarea, unicitatea sau supremaţia ca atare nu te folosi de aceste arme! Tu poţi arăta că eşti cel mai bun şi prin alte metode, nu prin cele bazate pe infatuare sau intimidare. Dacă o faci pe durul cu cei din jurul tău, poate câştigi o bătălie acum, pe moment, dar nu înseamnă că i-ai convins că puterea e la tine.

Horoscop vineri 14 august. Săgetător

Regreţi lipsa de cumpătare de care ai dat dovadă cu ceva timp în urmă, pentru că ai aruncat, absolut inutil, nişte bani pe fereastră. Ai crezut că vei face faţă unor cheltuieli mai mari, te-ai bazat pe un ajutor financiar sau pe o sumă de bani demult promisă, or nimic din toate acestea nu s-a materializat şi acum îţi dai seama că te afli pe un teren sensibil. Cântăreşte mai atent fiecare decizie de ordin financiar, pentru că nu stai prea bine cu banii ţi orice eroare poate dezechilibra major bugetul şi poţi trece de la plus la minus pe nesimţite.

Capricorn

Dacă fugi de lume nu înseamnă că rezolvi animozităţile din mediul în care te afli, ci mai bine te confrunţi direct cu cei care au ceva de reproşat. Ai tendinţa de a le închide uşa în nas celor care vin la tine cu jalba-n proţap, dar nu izolarea e soluţia. Stai drept în faţa lor şi află ce au aceştia de spus, mai ales dacă tu nu te simţi vinovat de nimic. Unii nu ştiu altceva decât să critice, să judece, să comenteze maliţios ce au alţii de spus, dar nu tăcerea sau fuga e calea cea mai bună cale de a restabili armonia în aceste relaţii. Invită-i cu curaj la dialog şi ascultă-le opiniile, fără a pune nimic la suflet.

Vărsător

Fii pe fază la veştile care vin astăzi de departe, pentru că de acolo ar putea apărea cele mai folositoare sfaturi. Concentrează-ţi atenţia asupra prietenilor din alte localităţi, asupra ştirilor de la televizor, asupra surselor de informare care te pun în legătură cu ţări străine sau culturi diferite, cu altfel de oameni decât cei cu care eşti obişnuit, pentru că afli o mulţime de lucruri importante de la lumea largă. Dacă pleci la drum, ar putea fi o călătorie foarte benefică, deoarece descoperi pe parcurs multe soluţii, idei şi direcţii noi pentru ceea ce te preocupă acum.

Pești

Călătoriile în interes de serviciu sunt la ordinea zilei. Poate nu eşti tu în cea mai bună stare pentru a pleca la drum, dar, dacă e ordin de sus, faci cum spune şeful. Pe cât de abătut pleci la drum, pe atât de mulţumit vii înapoi, pentru a aduce la cunoştinţă tot ce ai reuşit să faci, pentru că e vorba de deplasări fructuoase, cu tot felul de probleme rezolvate cu succes. Veştile care sosesc de departe au semnificaţii speciale pentru planurile în desfăşurare, la serviciu, ca atare ţine cont de sfaturile sosite prin căile de comunicare la care ai acces.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top