Connect with us
Horoscopul dragostei în luna august. Ce zodii își vor găsi perechea la finalul verii

Horoscop

Horoscopul dragostei în luna august. Ce zodii își vor găsi perechea la finalul verii

Previziuni pentru toate zodiile în luna august 2020. Găsești aici horoscopul dragostei în luna august complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această lună, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei luni aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse la sfârșitul verii.

Horoscopul dragostei în luna august. Berbec

Ţi-ai găsit un posibil partener, însă în luna august vei fi nevoită să îi demonstrezi cât de mult îl iubeşti, pentru că până acum nu i-ai făcut prea multe declarații de acest fel. Încearcă să faci tu primul pas, în caz că e timid şi află dacă are sau nu intenţii serioase, dar arată-i și tu că vrei să duceți relația la un alt nivel și că nu îți place să pierzi timpul cu lucruri inutile, de moment.

Taur

Ai toate motivele zâmbești! În dragoste, lucrurile sunt promițătoare cum n-au mai fost de multă vreme. Ești și te simți încântătoare, sigură pe tine, încrezătoare. Chiar daca apar diferențe de opinie cu partenerul de cuplu, ajungeți la un numitor comun fară multa vâlvă, luând decizii din mers. Poți lega acum relații solide sau poți decide viitorul relației alături de iubitul tău.

Gemeni

În viață amoroasă vei găsi o modalitate de a rezolva o problemă ce te-a influențat luni la rând. Viața socială a fost afectată considerabil. Dar ai prilejul acum ți refaci toate contactele, iar comunicarea cu persoanele respective ți aducă beneficii. Daca ești într-o relație de cuplu, alege atent semnalele pe care i le transmit partenerului, astfel încât nu generezi confuzii.

Rac

Dacă ești singur/ă, atunci august este o perioadă norocoasă și pozitivă cu mari șanse de a te îndrăgosti. Erotismul este foarte acceptuat, dar flacăra ar putea să ardă rapid, așa că e necesar să acționezi cu precauție, fără să ceri prea mult de la relația respectivă. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, astrele favorizează renovările de locuințe sau mutări de reședință.

Horoscopul dragostei în luna august. Leu

Luna august e luna ta norocoasă în toate privințele, iar în dragoste iți faci prietenele invidioase cu șarmul tău și cu succesul de care te bucuri. Primești invitații tentante de la cineva bine văzut și plăcut de toată lumea, poate chiar o cerere în căsătorie. Te vei simți în culmea fericirii și vei emana o energie irezistibilă, dovada iubești și este iubită.

Fecioară

Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, cineva îți va încălzi inima și te va face să uiți de suferință. Astrele favorizează atât întâlnirile cu prietenii și colegii, cât și apariția unui sentiment mai profund cu cineva aparținând cercului tău social. Dacă ești implicat/ă într-o relație de ceva vreme, sunt șanse mari să se aducă în discuție căsătoria și chiar un nou membru în familie.

Balanță

Eşti o persoană echilibrată, dar care fuge sau se sperie de compromisuri şi provocări. Nu îţi place să rişti, nici măcar din dragoste. Dacă ai întâlnit pe cineva şi simţi o atracţie deosebită, nu renunţa! Poate vă separ multe lucruri, însă ceea ce simţi este mai important. Nu te pierde în detalii sau prejudecăţi, acţionează exact cum îţi dictează inima!

Horoscopul dragostei în luna august. Scorpion

Această luna de vară se dovedește strălucitoare pe plan sentimental! Ai toate motivele te gândești la un viitor promițător în doi. Doar Luna Plină din 15 august iți aduce câteva zile de neliniști și temeri pe care le poți depăși cu maturitate și stăpânire de sine. Evită devii agasantă cu partenerul în jurul acestei date, chiar daca arzi de nerăbdare afli ce-și dorește și ce planuri are cu privire la voi doi.

Săgetător

Trebuie să încerci pe cât posibil să eviți disputele și să nu te cerți cu partenerul pe lucruri banale, superficiale. Climatul încordat poate dezbina chiar și cele mai puternice relații și poate duce la separări sau momente extrem de tensionate. Dacă ești singur/ă, nu vei fi capabil/ă să curtezi pe cineva. Dar, vor exista scurte aventuri erotice care se vor încheia cu dezamăgire și melancolie.

Capricorn

Vei avea parte de numeroase complicații, certuri și neînțelegeri, care pot atinge niveluri exagerate care pot duce la o separare temporară, în unele cazuri chiar definitivă. Deci, dacă relația ta amoroasă nu are o bază solidă, atunci este mai bine să eviți confruntările și să rămâi tăcut/ă chiar dacă acest lucru este extrem de enervant și frustrant și nu puteți suporta așa ceva.

Horoscopul dragostei în luna august. Vărsător

E posibil să ajungi în brațele cuiva, să te simți mai atractiv/ă decât de obicei și să împătășești sentimente plăcute, chiar acte sexuale, cu o persoană interesantă. Pe scurt, o dragoste pasională care aprinde dorința erotică, dar care, odată cu trecere zilelor, pare să dispară în zare. Este un moment bun pentru o reinventare a lookului și a aspectului tău fizic, lucru care poate spori puterea de seducție.

Pești

Începi luna cu dificultăți minore în viața amoroasă, însă după aceea astrele îți vor aduce mai multă vigoare în cuplu, o armonie mai bună și ceva mai multă afecțiune. Dacă relația ta a trecut printr-o criză foarte gravă, e posibil să nu poți depăși acest impas și să fii tentat/ă să iei o decizie drastică. Dacă ești singur/ă, vei avea oportunitatea de a întâlni oameni noi și de a avea aventuri erotice simple, dar amuzante.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top