Connect with us
Horoscop vineri 21 august 2020. Unele zodii încheie săptămâna în glorie

Horoscop

Horoscop vineri 21 august 2020. Unele zodii încheie săptămâna în glorie

Previziuni pentru toate zodiile vineri. Găsești aici horoscop vineri 21 august 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse la finalul săptămânii în plan emoțional, profesional sau financiar.

Horoscop vineri 21 august 2020. Berbec

Coincidenţele fac parte dintr-un plan pe care noi oamenii nu îl putem înţelege, dar unele lucruri sunt atât de bine programate acolo sus, încât ne pot lăsa fără cuvinte. Asta trăieşti şi tu acum, un noroc chior care apare la momentul potrivit în locul potrivit. După ce beneficiezi de el, începi să faci un întreg şir de asociaţii de idei prin care îţi dai seama că ar fi fost de ajuns doar o clipă care să nu te mai lase să ajungi la acel superb moment. Ai fi putut rata această minune dacă te-ai fi abătut şi un singur pas mai într-o parte de la calea principală, dar ai avut noroc şi ai prins exact valul care te ducea acolo unde eşti acum! Totul ca într-o sincronizare perfectă!

Taur

Nu pune la suflet sfaturile superioare venite de la o persoană a cărui experienţă o admiri şi o recunoşti, numai că el nu prea ştie să fie delicat. Spune lucrurilor pe nume, cu cifre şi date clare, cu argumente şi raţionamente logice, fără a apela prea mult la ceea ce transmite inima, or tu receptezi totul prin prisma emoţiilor. Nici unul nu trebuie să respingă poziţia celuilalt, de vreme ce sunteţi croiţi pe calapoade atât de diferite. Priveşte cu un fel de inocenţă naivă ce are el să-ţi transmită şi dacă va vedea că nu înţelegi sau nu le iei prea în serios, va schimba cumva tonul lecţiei sale, spunându-ţi ce e de făcut ca unui elev la început de curs.

Gemeni

Eşti încântat de ritmul alert în care evoluează unele proiecte din viaţa ta. Că e vorba de o relaţie sentimentală care urcă foarte frumos spre un nivel promiţător, că e vorba de o afacere care capătă contur din ce în ce mai bine sau doar de un vis care pare să se materializeze chiar sub ochii tăi, eşti fericit de ceea ce se vede în faţa ta! Simţi nevoia să împărtăşeşti veştile bune şi cu alţii, care, prin laudele şi felicitările lor, te motivează şi mai mult să duci mai departe ce ai început.

Horoscop vineri 21 august 2020. Rac

Astăzi vei purta o serie de discuții cu familia despre noi investiții casnice, pentru că pui mare accent pe frumusețea și confortul mediului în care trăiești. Fiecare privește lucrurile din alt unghi: dacă tu te gândești în primul rând la lucruri practice și utile, partenerul este preocupat mai mult de aspectul obiectelor pe care vreți să le achiziționați pentru casă, dar împreună ați putea găsi o cale perfectă de a îmbina plăcutul cu utilul într-un obiect ce vă va face traiul domestic mult mai confortabil.

Horoscopul iubirii luna septembrie

Leu

Tot calmul care s-a așeza peste un plan ajuns la un nivel satisfăcător dispare peste noapte din cauza unei vești proaste care agită spiritele. Ești conștient că de tine depinde modul în care se restabilește normalitatea peste această problemă, dar, cât timp apele sunt atât de tulburi, ești nervos și îți pierzi controlul. Încearcă să lași un pic lucrurile să se clarifice înainte de a te apuca să reconstruiești totul, pentru că acum, prins în mijlocul furtunii, riști să distrugi și mai mult doar pentru că ți-ai pierdut cumpătul.

Horoscop vineri 21 august 2020. Fecioară

Ești în fața unei schimbări de sens în viața ta și nu ești foarte sigur de direcția pe care trebuie să o abordezi. Ești influențat de zvonurile care se vehiculează în jur și care nu te stimulează deloc, dimpotrivă, te țin pe loc, îți insuflă o teamă profundă pentru ce va urma și practic nu te lasă să riști nimic. Indicat ar fi să ieși din acele medii în care se vorbește numai de lipsuri și probleme pentru că acest anturaj nu este benefic.

Balanță

O nouă iubire se poate contura frumos la orizont şi e normal să te cuprindă emoţia, nerăbdarea, dorinţa de a face paşi mari înainte, spre o următoare etapă firească în relaţia voastră. Ieşi în lume, îmbracă-te bine, pune accent pe felul cum arăţi, cum vorbeşti, cum te comporţi, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele şi cineva este cu ochii pe tine. Poate avea loc o întâlnire interesantă cu o persoană care are efecte excelente asupra psihicului tău, descoperind cât de sensibil poţi fi în unele momente. Nu te mulţumi doar să primeşti gesturile de admiraţie, de afecţiune, de răsfăţ, ci oferă şi tu în aceeaşi măsură!

Evenimente astrologice septembrie

Scorpion

Schimbarea mult visată stă chiar în mâinile tale, deci priveşte-te cu mai multă atenţie şi descoperă singur încotro merită să-ţi muţi punctul de referinţă, sensul spre care îţi vei îndrepta azi atenţia va aduce, mai apoi, unele dintre cele mai spectaculoase noutăţi şi evenimente, dar cel mai dificil moment este, desigur, decizia! Nu te grăbi să spui ce ai ales, fără o analiză obiectivă a resurselor de care dispui, că ar fi păcat să porneşti ceva cu mult avânt şi să descoperi, mai târziu, că nu aveai suficientă benzină în rezervor. Dacă eşti sigur că ai toate instrumentele potrivite pentru această nouă călătorie, hai, la drum!

Horoscop vineri 21 august 2020. Săgetător

Ţii în adâncul sufletului o mare suferinţă, o dezamăgire pe care nu ai reuşit până acum s-o alungi, dar fii atent azi la semnalele care vin spre tine. Poate fi exact leacul de care aveai nevoie pentru a repara problema, pentru a te elibera de acel stres, pentru a-ţi recăpăta finalmente liniştea şi buna dispoziţie. Stăteai ca pe ghimpi în aşteptarea unui miracol care azi ar putea ajunge la tine sub diverse forme: o veste bună, o şansă de împăcare cu cineva, o rezolvare tardivă la o problemă mai veche, deci nu-ţi turna cenuşă în cap pentru cine ştie ce eşec care te macină, pentru că soluţiile vin de unde nici nu te aştepţi.

Capricorn

Discuţiile pe care le porţi cu cei dragi din familie au un rol major pentru a ajunge la unele concluzii benefice pentru toţi. Descoperi cât de multe aveţi în comun, că vă înţelegeţi de minune asupra unor subiecte, că ştiţi să vă puneţi laolaltă puterile pentru a ajunge la un scop comun. Această minunată armonie merită valorificată din plin în acţiuni comune la care să-şi aducă toţi ai casei contribuţia, că nu se ştie când veţi mai fi atât de uniţi, de compatibili, de toleranţi unii cu alţii. Arăţi imensă înţelegere partenerului tău de viaţă sau copiilor tăi, aspect ce construieşte terenul paşnic cel mai favorabil unor activităţi comune de succes.

Vărsător

Lasă orice activitate pentru altădată, pentru că azi nu eşti în cea mai bună formă fizică pentru a face faţă cu brio provocării. Ai nevoie de linişte, de calm, de odihnă cât mai multă! Dacă vei renunţa la muncă, de orice natură ar fi ea, vei vedea că mintea ta se limpezeşte, că inima se linişteşte, şi în final starea de bine se va reflecta în tot organismul. Nici nu-ţi vine a crede de cât de puţin ai nevoie pentru o relaxare totală, şi primul lucru care trebuie făcut e să laşi orice activitate solicitantă deoparte, ca şi cum n-ai avea nimic de făcut. Linişte, deci, plus un dram de comoditate şi de dezinteres faţă de tot ce te-ar putea scoate din această zona de zen!

Pești

Ca să ajungi acolo unde ţi-ai propus, ai şi nişte condiţii de respectat, pentru că nu ţi se oferă nimic pe tavă. Trebuie să respecţi nişte criterii, să accepţi unele reguli impuse de alţii mai puternici, dar vei vedea că merită să faci acest lucru. Condiţiile ce se cer respectate sunt acceptabile, nu e un compromis chiar atât de mare de făcut, ca atare fă cum ţi se spune şi vei fi răsplătit. Nu poţi fi doar tu, întotdeauna, conducătorul unei acţiuni, ci mai trebuie să te supui şi ordinelor altuia, dar cel care îţi spune azi ce trebuie să faci are interese similare cu ale tale şi îţi seamănă în mare măsură. Îl poţi asculta şi urma cu încredere.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top