Connect with us
Horoscop luni 22 iunie 2020. Prima zi a săptămânii vine cu multe surprize

Horoscop

Horoscop vineri 22 mai 2020. Unele zodii vor da startul unor proiecte noi

Previziuni pentru toate zodiile vineri. Găsești aici horoscop vineri 22 mai 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul zilei de vineri aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse.

Horoscop vineri 22 mai 2020. Berbec

Berbecii sunt implicați în proiecte interesante, iar entuziasmul lor seamănă cu cel al unui copil mic care se bucură pentru o jucărie. La fel și nativii acestei zodii, privește spre orice mică reușită sau etapă încheiată ca un copil inocent, ce abia așteaptă să vadă ce mai urmează. E bună această atitudine, pentru că te ajută să continui ceva aflat încă pe parcurs, fără să-ţi pierzi entuziasmul şi interesul.

Taur

Nu te lăsa influențat de atracțiile trupești, pentru că vei vedea că ce simți acum nu este iubire. De fapt, ești pe cale să pici în capcana unor plăceri de moment și nu vei observa că nu este vorba de sentimente. Rămâi imun la declarațiile de dragoste ale celorlalți și caută fericirea în altă parte. Stai departe de ispitele periculoase, interesele sunt nebănuite.

Gemeni

O etapă din viața ta se încheie, însă nu trebuie să te demoralizezi. Nu este decât un pas spre un nou început. Astfel, folosește experiențele acumulate în următoarele tale proiecte și vei vedea că vor reprezenta un mare avantaj. t. E timpul să schimbi macazul, că o iei spre altceva, să-ţi iei rămas bun de la ceea ce ai făcut înainte, acceptând rezultatele la care ai ajuns.

Horoscop vineri 22 mai 2020. Rac

Nu da vina pe cei dragi pentru eșecurile tale, pentru că nu ei sunt vinovați. Într-adevăr, reproșurile lor nu te ajută deloc, dar trebuie să-ți găsești puterea să mergi mai departe și să îți asumi cele întâmplate.  Stai de vorbă cu apropiații tăi în cel mai raţional şi lucid mod, pentru că ai putea vedea prin ochii lor o altă viziune asupra problemei în care te afli, poate nu e prea târziu să schimbi ceva.

Leu

Succesul depinde doar de tine, de cât ești de responsabil și de cât de bine gestionezi situația. Nu lua în seamă toate piedicile, ci găsește un mod de a le depăși cu brio. Nu te baza pe ajutorul celorlalți, ci doar pe forțele proprii. Fii conştient că aşa cum îţi aşterni aşa vei dormi, deci e numai responsabilitatea ta de la un capăt la altul. Astfel, asumă-ți și luptă pentru ceea ce vrei.

Fecioară

Fecioarele primesc astăzi sfaturi de la o persoană matură și experimentată. Profitați de orice clipă petrecută în prezența ei, pentru că știe cu adevărat ce vorbește și are un trecut care o recomandă și inspiră încredere. fatul primit poate avea o mulţime de utilităţi, dar prima dintre ele pare să fie starea ta de sănătate, ca atare merită să ţii cont de ce-ţi spune.

Balanță

Găsește o destinație potrivită și călătorește cât mai departe de casă. Alege o zonă retrasă, liniștită, pentru că doar într-un mediul favorabil, ideile vin pe bandă rulantă. Chiar dacă pleci la drum cu oarecare teamă, neştiind ce te aşteaptă la destinaţie, pe parcurs starea ta se va ameliora şi vei reuşi să descoperi şi plăcerea călătoriei. Vei găsi acolo oameni plăcuți, cu interese comune.

Horoscop vineri 22 mai 2020. Scorpion

Scorpionii trebuie să fie atenți azi la anturajele în care intră, pentru că de ele depinde cel mai mult evoluția proiectelor pe care le au. acă aduci alături de tine oameni care rezonează la dorinţele tale, la ideile tale, la principiile după care te ghidezi, totul va merge ca pe roate. În caz contrar, rezultatele nu vor fi la fel de bune și starea ta de spirit va fi pe deplin afectată.

Săgetător

Săgetătorii primesc azi o lecție foarte interesantă. Având în vedere că viața este ca o școală, trebuie să profitați de fiecare învățătură. Astăzi, vei învăța cum să îți gestionezi mai bine resursele, cum să fii mai chibzuit și să lași deoparte cheltuielile inutile.  Învaţă ori de câte ori ai ocazia de a mai afla ceva util de la cineva cu mai multă experienţă de viaţă, pentru că el a experimentat deja ceea ce tu abia acum descoperi pas cu pas.

Capricorn

Capricornii nu au azi curajul de a se exprima liber, deși știu că au toate resursele și pregătirea necesară care le permit aceste lucruri. Trebuie să înțeleagă că mereu au fost buni la comunicare și că mesajul lor va ajunge cum trebuie și acolo unde trebuie.  Doar un pic să dai la o parte frica de a vorbi în public sau de a-ţi expune părerea în faţa celorlalți.

Vărsător

Vărsătorii poartă azi o discuție cu un om important, care le va deveni sursă de inspirație. Se simt ca la o ședință cu un psiholog sau o discuție cu un preot, ceea ce le va ridica moralul semnificativ. Vocea lui îţi inspiră linişte şi securitate, sfaturile lui sunt generatoare de calm, deci e o reală plăcere să-i fii alături cât timp ai atâtea lecţii utile de primit prin intermediul său.

Pești

Pești sunt azi sursa celor mai interesante proiecte. Trebuie doar să dai startul și vei vedea că toți cei implicați vor fi inspirați de acțiunile tale. Aprinde flacăra ce te va duce la un rezultat demn de laudă, la o reuşită de toată frumuseţea, care te va stimula şi mai şi! Nu te lăsa influențat de niciun cârcotaș care încearcă să îți taie elanul și demonstrează-le că poți reuși orice.

Citește aici horoscopul iubirii din luna iunie sau află cum se va schimba sensul vieții tale.

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top