Connect with us
Horoscop vineri 3 iulie 2020. Ală ce surprize ți-au rezervat astrele

Horoscop

Horoscop vineri 3 iulie 2020. Ală ce surprize ți-au rezervat astrele

Previziuni pentru toate zodiile vineri. Găsești aici horoscop vineri 3 iulie 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul zilei de vineri aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse la sfârșit de săptămână.

Horoscop vineri 3 iulie 2020. Berbec

Ai multe probleme în ultima vreme și multe griji te frământă. Cu toate acestea, eviți să ceri ajutorul celorlalți, pe motiv că nu e treaba lor. Nu realizezi că ei chiar au o rezolvare pentru ceea ce nu merge bine și ai putea avea de pierdut. Cere ajutor, cere ghidare, şi grijile tale vor dispărea ca prin farmec, descoperind cât de utili sunt oamenii, dacă apelezi la ei cu deschidere

Taur

Nu ești mereu încrezător în forțele tale, ceea ce face necesară validarea din partea celorlalți. Azi primești semne importante, din care reiese că ești pe drumul cel bun și nu ai niciun motiv să renunți la dorințele tale, chiar dacă uneori simți că nu poți duce misiunea la bun sfârșit. E o plăcere să lupţi mai departe când te ştii susţinut în acest fel!

Gemeni

Nimeni nu este perfect și orice om mai are și momente în care lucrurile nu merg așa cum și-a propus. Cum ai putea învăța, dacă nu din greșeli? Ceva nu îți va ieși azi din cauză că nu ai fost atent, dar nu trebuie să faci din asta o tragedie. Râzi singur de ce ai făcut, îţi recunoşti cu inocenţă greşeala şi treci peste acest hop cu capul sus şi cu o nouă lecţie învăţată.

Horoscop vineri 3 iulie 2020. Rac

Mare atenţie la afacerile pe care le închei astăzi, deoarece există marele risc al unei gafe de proporţii care îţi poate lăsa portofelul gol! Cine intervine în treburile tale, te încurcă și va face orice ca să te vadă la pământ. Vrea să te manipuleze, ți-a găsit punctul slab și nu se va opri până nu vei face tot ce el îți spune. Fii mai inteligent decât el și acționează prompt.

Leu

Vă confruntați cu câteva probleme de sănătate și ar fi bine să consultați un medic cât de repede posibil. Nu pierdeți timpul pentru a evita eventualele complicații. Prezența persoanei iubite vă va face să vă simțiți mai bine, așa că petreceți mult timp cu aceasta în perioada actuală. Ascultați sfaturile ei și înțelegeți că evoluția ta depinde de aceste idei.

Fecioară

Vei primi vești excelente de la relațiile tale, de aceea este bine să stai mai mult timp în grupuri mari de oameni. Vei putea cunoaște persoane noi, cu care ai putea deveni prieten pe o perioadă lungă de timp. Există oameni care gândesc la fel ca tine și vă veți înțelege de minune. Nu te mai teme de oameni, ei nu îți vor răul!

Horoscop vineri 3 iulie 2020. Balanță

Nu sta singur într-o astfel de zi, ci înconjoară-te de cât mai multă lume! Familia este centrul atenţiei tale, azi, şi i te dedici ei cu bucurie. Chiar dacă, în sinea ta, ai fi dorit şi un pic de odihnă în plus, nu este cazul de asta acum, tot ce îți trebuie este distracție, voie bună și timp alături de cei pe care îi iubești. Vei avea parte azi de cele mai frumoase clipe!

Scorpion

Prima parte a zile nu va merge deloc așa cum ți-ai dorit. Nu vei comunica în cele mai bune condiții și vei putea stârni concluzii pripite din partea celorlalți. Nici intuiția nu vă ajută foarte mult, așa că ar fi bine să nu riscați. Nu vă neglijați odihna și aveți grijă de sănătatea voastră. Ar trebui să fie prioritară mereu și să reprezinte un adevărat interes pentru voi.

Săgetător

Deschide bine ochii ori de câte ori ţi se fac promisiuni măreţe, mai ales dacă e vorba şi de bani. Cel care se bate cu pumnul în piept că-ţi poate oferi orice cu generozitate, ar putea avea cu totul alte intenții, din cauza cărora tot tu vei avea de pierdut. Fii atent la orice semn și analizează orice investiție urmează să faci, pentru a evita un dezastru financiar.

Capricorn

Prinde curaj și spune mereu ceea ce gândești, pentru că și alții râvnesc la ceea ce râvnești și tu, iar competiția este cât se poate de mare. Totul depinde doar de tine, de cât de determinat ești, de cât curaj și ambiție ai.Cu siguranţă ai şi tu un as în mânecă de care te poţi folosi cu succes, totul e să ai şi îndrăzneala de a arăta ce ştii. Dacă nu lupţi, altul ţi-o ia înainte!

Horoscop vineri 3 iulie 2020. Vărsător

Se încheie un ciclu din viaţa ta, şi ca la orice final de drum, a venit vremea bilanţului. Pe de o parte te bucuri că totul s-a terminat şi că poţi închide capitolul, pe de altă parte te mustră unele gânduri că puteai face lucrurile mult mai bine. Încearcă să te detaşezi de tot ce a fost, nu te pierde în detalii și fă tot ce poți pentru a te bucura de reușită, fără regrete!

Pești

Nu este ziua potrivită pentru a lua decizii importante. Nu vă faceți planuri de viitor. S-ar putea să nu le respectați sau să se dovedească inutile. Nu vă implicați în afaceri care se opun normelor legale, nu aveți nevoie de probleme atât de grave. Aveți toate resursele de a obține ce doriți pe care legală, fără a apela la alte modalități ce nu vă aduc cinste. Fiți demni!

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top