Connect with us

Horoscop

Horoscop de weekend 20-21 august 2016. O zodie se indragosteste

Horoscop weekend. Previziuni pentru toate zodiile:

Berbec

Sambata: Ai doar motive de bucurie si de incantare astazi. Esti inconjurat de persoane optimiste si nimic nu pare sa iti strice ziua. Bucura-te din plin de aceste momente.

Duminica: Chiar daca este posibil sa intampini unele obstacole, reusesti sa te descurci cu brio. O posibila stare de tensiune s-ar putea instala in relatia ta.

Taur

Sambata: Dupa o indelunga asteptare, poti sa culegi laurii muncii tale. Bucura-te de acest succes, pentru ca meriti felicitari pentru perseverenta de care ai dat dovada

Duminica: Daca se iveste sansa sa pleci undeva cu prietenii tai, nu sta pe ganduri si accepta. Ai ocazia sa te umpli de energie pozitiva pentru saptamana viitoare.

Citeste si: Cum te imbraci in functie de zodie

Gemeni

Sambata: Unele tensiuni in relatia cu persoana iubita. Simti ca aceasta este foarte posesiva si incearca sa te sufoce.

Duminica: Este posibil sa primesti vizita unei rude apropiate, insa aceasta vizita mai mult te indispune, decat te face sa te simti mai bine. Ar trebui sa petreci putin timp cu prietenii si sa iesi din starea negativa.

Rac

Sambata: Ai o zi excelenta si te simti increzator in propriile forte. Poti primi unel laude de unde te astepti cel mai putin.

Duminica: Posibil sa primesti o suma neasteptata de bani, lucru care iti provoaca o mare satisfactie si tie, dar si partenerului de viata.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top