Connect with us
Horoscop weekend 5-6 decembrie 2020. Balanțele trăiesc intens, iar Leii primesc o veste bombă de la muncă

Horoscop

Horoscop weekend 5-6 decembrie 2020. Balanțele trăiesc intens, iar Leii primesc o veste bombă de la muncă

Horoscop weekend 5-6 decembrie 2020. Este un weekend pe care zodiile îl așteaptă de multă vreme. Urmează sărbătoarea de Moș Nicolae, iar cei care nu au avut timp până acum se grăbesc să îl ajute pe Moș în căutarea cadourilor. De departe, cele mai entuziasmate de magia sărbătorilor sunt Balanțele

Horoscop de weekend 5-6 decembrie

Este un weekend special pentru toate zodiile. De ce nu ar fi? Urmează sărbătoarea de Moș Nicolae și se fac ultimele pregătiri pentru ziua în care Moșul pune daruri în ghetuțe. Huff.ro vă spune cum petrec zodiile sfârșitul de săptămână.

Berbec

Petreceți zile frumoase în compania familiei. Pot apărea mici discuții contradictorii cu cineva drag, dar atmosfera generală va fi una extrem de plăcută.

Taur

Sunteți extrem de entuziasmați de venirea sărbătorilor de iarnă și vă pregătiți să vizitați pe cineva drag care își sărbătorește onomastica.

Horoscop 4 decembrie 2020

Gemeni

Nativii acestei zodii au parte de două zile liniștite în care nu vor fi evenimente importante, dar nici neplăceri.

Rac

Racii sunt puși pe șotii. Pregătesc o farsă persoanei iubite, dar ar fi bine să gândească de două ori înainte pentru a nu face o prostie.

Leu

Leii sunt mai mult decât bine-dispuși. Un apel sau un mail de la muncă, venit în weekend, foarte așteptat le va aduce foarte multă bucurie.

Fecioară

Vă stau pe creier câteva cheltuieli neprevăzute pe care ați fost nevoiți să le faceți. Treceți peste și bucurați-vă de weekend. Noi facem banii, nu ne fac ei pe noi!

Balanță

Nativii zodiei Balanță sunt de departe cei mai entuziasmați de venirea sărbătorilor de iarnă. Pregătesc cadouri pentru cei dragi și tot în acest weekend încep decorarea locuinței pentru Crăciun.

Scorpion

Unii dintre acești nativi muncesc sâmbătă, dar duminică toată ziua le va fi liberă și o vor petrece cu persoana iubită.

Săgetător

Cineva drag își anunță vizita, motiv pentru care în prima parte a zile de sâmbătă, petreceți câteva ore bune în bucătărie pentru a prepara bunătăți cu care să serviți musafirul.

Capricorn

Începeți weekendul cu o stare proastă care, din fericire trece relativ repede. Nu vă pierdeți în nimicuri. Vedeți partea plină a paharului!

Vărsător

Mici discuții contradictorii cu partenerul de viață vă vor induce o stare de neliniște. Totul va trece duminică, în a doua parte a zilei.

Pești

Nu doar că ați pus la punct cadourile de Moș Nicolae, dar v-ați întâlnit deja și cu Moș Crăciun. Cei dragi sunt foarte norocoși să vă aibă.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top