Connect with us
Horoscop zilnic 4 noiembrie. Scorpionii au de trecut peste un obstacol greu

Horoscop

Horoscop zilnic 4 noiembrie. Scorpionii au de trecut peste un obstacol greu

Horoscop zilnic 4 noiembrie 2016. Previziuni pentru 4.11.2016!

Scorpionii au de trecut peste un obstacol extrem de greu, poate chiar imposibil. Cel mai bine ar fi să te cnsolezi cu ideea că poți să și pierzi. Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec 

Nimic nu se vindeca peste noapte, orice rana (fizica sau emotionala) are nevoie de timp ca sa se refaca. Asa esti si tu acum, in faza de recuperare dupa un moment critic ce a lasat urme, dar din care ai mai invatat ceva important despre viata. Nu privi cu frica si cu resentimente inapoi la sursa suferintei tale, ci cu recunostinta ca s-a intamplat asa, pentru ca acum ai sansa de a reconstrui totul. Se ridica alt om din cenusa celui care a ars, si poti s-o iei incet-incet de la capat. Vei primi toate resursele necesare ca sa-ti revii si apoi sa treci la etapa urmatoare, dar primul lucru necesar e sa-ti faci timpul prieten, nu dusman. Respecta-l, trece in ritmul care-ti prieste tie!

Taur 

Ai norocul de a discuta azi cu o persoana inteligenta, care iti inspira respect si incredere. Te poti baza intru totul pe informatiile pe care ti le transmite, pentru ca ele vin din experienta sa bogata din domeniul in care tu inca faci pasi timizi. Il poti considera un foarte bun profesor pentru ca ai enorm de invatat de la el. E o scoala sau o predare de stafeta, pentru ca el iti incredinteaza acum un bagaj de cunostinte de care te vei folosi incepand de azi. Va veni ziua cand si tu vei transmite mai departe ceea ce primesti acum, deci deschide-ti memoria pentru ca in curand tot ce afli isi va demonstra utilitatea.

Citește și: Horoscopul lunii noiembrie 2016, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele sunt vedetele lunii

Gemeni 

Nu te astepta ca toate sa-ti mearga struna la serviciu, deoarece vei avea mereu impresia ca exista ceva sau cineva care se opune planurilor tale. Nu gasesti colaboratori cooperanti, sefii au mereu ceva de criticat iar contactul cu autoritatile este de-a dreptul anevoios. Cel mai greu e sa treci peste birocratia iritanta, pentru ca peste tot esti trimis la plimbare de cate un functionar nervos. Stresul se acumuleaza iar rezultatele zilei sunt mult sub asteptari din cauza nervilor generati de oameni obositori.

Rac 

Este o zi riscanta pentru unele planuri, pentru ca poate aparea o surpriza neplacuta care strica tot. Fii pregatit pentru orice, mai ales pentru esecuri sau finaluri bruste de drum, dar nu trebuie sa privesti acest hop ca pe o pedeapsa sau ca pe un ghinion, ci ca pe o lectie buna de viata. Data viitoare, cand vei fi in aceeasi situatie, lucrurile vor merge mult mai bine pentru ca vei fi pus in tema cu eventualele pericole ce pot aparea, pentru a le putea evita din timp.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top