Connect with us
Horoscopul lunii martie 2022. Gemenii întâmpină probleme în cuplu, Scorpionii își schimbă job-ul

Horoscop

Horoscopul lunii martie 2022. Gemenii întâmpină probleme în cuplu, Scorpionii fac schimbări profesionale

Horoscopul lunii martie 2022. Gemenii întâmpină probleme în cuplu, Scorpionii fac schimbări profesionale

Horoscopul lunii martie 2022. Aflați aici care sunt cele mai importante previziuni astrologice dedicate zodiilor în prima lună de primăvară. Astrele aduc informații noi despre fiecare semn zodiacal în parte. Se pare că Gemenii vor întâmpina câteva probleme în relația de cuplu, în timp ce pe Scorpioni îi așteaptă o schimbare majoră în carieră.

Cele mai importante previziuni astrologice ale lunii martie 2022

Iată ce ți-au rezervat astrele în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut, sau în care ai ascendentul.

Zodia Berbec – veștile pentru nativii zodiei Berbec sunt dintre cele mai bune, îndeosebi pe plan sentimental. Sunt șanse mari ca persoana iubită să vă facă o surpriză de mari proporții.

Zodia Taur – nativii zodiei Taur vor avea ocazia, în prima lună de primăvară, să pună la punct planurile care țin de casă și familie, pentru tot anul. Au multe pe listă și ei știu că doar organizați vor reuși să le bifeze pe toate.

Zodia Gemeni – cei născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor vor întâmpina probleme în relația de cuplu. Nu prea și-au dat interesul ca lucrurile să se desfășoare frumos, iar acum partenerul de viață le tot face reproșuri.

Zodia Rac – nativii zodiei Rac se vor concentra, în luna martie, pe restabilirea unor relații mai vechi, în care au avut de suferit. Și-au dat seama că și ei au greșit, iar acum vor simți tot mai mult nevoia, să repare lucrurile.

Horoscop martie 2022 Zodia Leu

Dacă ești născut sub semnul zodiacal al Leului, află că astrele îți pregătesc surprize în plan profesional. Poate ai simțit că bați pasul pe loc, că nu ți se mai întâmplă nimic wow, nu crești din niciun punct de vedere, dar cât de curând, universul de va contrazice.

Zodia Fecioară – pentru cei născuți în zodia Fecioară, luna martie aduce echilibru emoțional și o atenție sporită asupra nevoilor celor dragi. Cei care știu că și-au neglijat familia, au acum ocazia să se revanșeze.

Zodia Balanță – pentru voi veștile bune vin din sfera banilor. În martie 2022 veți simți că aveți lipici la bani. Vor veni la voi până și recompensele pentru proiecte din trecut, bani pe care nu i-ați primit până acum.

Zodia Scorpion – nativii zodiei Scorpion își iau inima în dinți și fac o schimbare majoră în plan profesional. Această mutare fără precedent le va îmbunătății calitatea vieții și vor simți efectele cât de repede.

Zodia Săgetător – acești nativi sunt preocupați de o problemă de sănătate pe care până acum au cam neglijat-o. Sunt determinați să elimine tot stresul și neliniștea, apelând la un specialist care le va spune ce să facă în continuare.

Zodia Capricorn – nativii zodiei Capricorn sunt sfătuiți de către astre să fie mai chibzuiți cu resursele financiare. Prea multe cheltuieli nejustificate, prea multe capricii care în viitorul apropiat îi va costa scump.

Zodia Vărsător – cei născuți sub semnul zodiacal al Vărsătorului vor avea rolul de sfătuitor în familie. Nu este exclus să cadă în sarcina lor rezolvarea unor tensiuni mai vechi din interiorul familiei extinse.

Zodia Pești – pentru nativii zodiei Pești, astrele anunță o lună martie bună din toate punctele de vedere. Veți fi inspirați să luați cele mai bune decizii pentru casă și familie, dar și în plan profesional.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top