Connect with us
Horoscop Nicoleta Svârlefus 8 iunie 2020. Nu este un moment bun să pornești lupte

Horoscop

Horoscopul Nicoleta Svârlefus pentru sambata, 22 februarie 2020

Horoscop 22 februarie 2020 prezentat de Nicoleta Svârlefus pentru toate zodiile.

Berbec

Dependența de prieteni si de persoanele din anturajul profesional iti poate crea neplaceri in relatiile cu cei dragi in acest weekend. Datorita unor probleme de sanatate sau unor chestiuni profesionale simti nevoia sa te destăinui cuiva care cunoaste îți știe bine viața personală și profesională. Subiectivismul este accentuat, existand riscul să fii înțeles greșit. Sunt momente bune pentru odihnă și dialog interior. Schimbări deosebite pe toate planurile vieții.

Taur

Finalul acestei saptamani te pune pe o scena invizibilă si astfel multi vor privi la tine si iti vor savura discursurile. Cei dragi vor fi încântați să-ți fie alături, chiar daca, pe alocuri vor exista si unii care îți vor critica, fie gafele gramaticale, fie gesturile stângace. Tu ar trebui sa te simti bine, sa-ti prezinti ideile fara rezerve, dar sa tii cont, fara suparare si de remarcile celorlalti. Se conturează o nouă etapă în relațiile cu prietenii și cu protectorii din mediul profesional.

Gemeni

Sunt zile bune, la sfarsitul acestei saptamani, pentru a planifica calatorii, a discuta cu persoanele aflate in străinătate si pentru a studia subiecte deosebite. Este posibil sa simti tensiuni mentale dificil de gestionat. Ia pauze regulate si nu forta nota. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat te pot ajuta sa-ti recapeți echilibrul și liniștea interioară. Vorbeste strictul necesar si asculta mai mult. Este rost de noutăți în plan profesional, poate chiar o ridicare în rang.

Rac

Aspectele financiare comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii sunt teme reprezentative pentru acest weekend. Ai putea discuta cu succes strategii financiare pe termen lung, iar ceilalti te vor asculta si aproba fără rezerve. Ar fi bine sa ai in vedere si ceva cheltuieli pentru mofturi sau situatii neprevazute. Activitățile culturale, aprofundarea unor subiecte deosebite sunt importante acum. Schimbări profunde de mentalitate și de crez.

Leu
Zodia Leu
Ceilalti sunt atrasi de tine ca de un magnet, la sfârșitul acestei saptamani, pentru ca vorbesti frumos, ai gesturi rafinate si un farmec care împrăștie in preajma ta o lumină deosebită. Insa, unii ar putea fi tentati sa profite de pe urma generozitatii tale, fie cerandu-ti bani sau favoruri, fie impulsionandu-te sa investesti in proiecte favorabile lor. Pastrează o distanță clară față de toată lumea și nu te lăsa măgulit. Se deschide o etapă nouă din perspectiva financiară.

Fecioara
Zodia Fecioara
In zilele acestui weekend ar fi bine sa te odihnesti, pentru ca oboseala isi va spune cuvantul si chiar se pot evidentia unele afecțiuni circulatorii. Ceilalti te pot sprijini in treburile cotidiene, asa incat apelează cu încredere la ei. Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Ai suficienta energie vitala ca sa-ti refaci bine organismul. În relațiile parteneriale este forfotă, deschizându-se o nouă etapă. Prudență și discernământ!

Balanta
Zodia Balanta
Te-ai putea distra copios la finalul acestei saptamani, alaturi de prieteni, persoana iubita si copii. Pot aparea niscai discutii aprinse, pentru ca esti tentat sa asculti mai mult de prieteni si mai putin sau deloc de cei dragi apropiati. Gaseste un echilibru intre toate aceste relatii si nu te lasa impresionat de unii sau de altii. In umbra exista tensiuni mocnite, de aceea fii prudent, pentru ca se pot destrama relatii bune. Se conturează o nouă etapă amoroasă.

Scorpion
Zodia Scorpion
Linistea si confortul casei, dialogurile cu membrii familiei reprezinta aspectele care te atrag in mod special in acest weekend. Chiar daca sunt îndatoriri profesionale care iti solicita prezenta si eforturile in afara cadrului familial, cu putin efort si bunavointa vei putea aranja programul, astfel încât să împaci pe toata lumea. Segmentul amoros capătă alte dimenisuni începând cu aceste zile. Urcușuri și coborâșuri inerente în orice tip de relație afectivă.

Sagetator
Zodia Sagetator
Se contureaza intalniri si dialoguri interesante la sfarsitul acestei saptamani cu persoanele din anturajul apropiat. Fii scump la vorba! Evită să oferi sfaturi si detalii personale despre tine si planurile tale de viitor. Vizitele la rude sau prieteni, excursiile in aer liber sunt alte aspecte de luat in calcul. Acasă, în familie se conturează schimbări majore, declanșându-se o etapă nouă. Se recoamndă prudență, deoarece lucrurile pot scăpa de sub control.

Capricorn
Zodia Capricorn
Cumpărături, calcule, cheltuieli, discutii pe seama bugetului familiei, planuri de investiții, dar și de economii. Pe de o parte, îți vin bani sau cadouri, iar pe de alta parte, cheltuiesti sau oferi tu la rândul tau altora mici bucurii materiale. Urmeaza o lista de prioritati si evita sa cheltuiesti pe lucruri extravagante sau inutile. Sunt posibile dialoguri și întâlniri importante cu persoanele apropiate. Se deschide o nouă etapă în plan relațional.

Varsator
Zodia Varsator
Esti pregatit sa incepi o etapa noua, astfel ca este sa alcatuiesti planuri. Dependența de aprecierile si actiunile celoralti este paguboasa in acest weekend, de aceea concentreaza-ti eforturile si ai incredere in fortele tale. Sigur ca poti invata si aplica din experientele altora, insa deciziile finale trebuie sa-ti apartină in totalitate si sa fie numai in favoarea ta. În plan financiar se conturează noutăți. Condiții de muncă noi și venituri pe măsură.

Pesti
Zodia Pesti
Sunt momente excelente pentru a te odihni și medita la frumusețile vietii in zilele acestui final de săptămână. Este posibil sa te necăjești datorita vorbelor sau actiunilor celorlalți, insa nu te lasa dus de val. Este mult mai important acum să te concentrezi pe treburile tale si pe intențiile de viitor. Revelațiile si descoperirea unor solutii salvatoare pot fi la ordinea zilei. Energia acestor zile te impulsionează să începi o nouă etapă de viață.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top