Connect with us
Horoscopul săptămânii 4-10 mai 2020. Zodiile care vor fi lovite de soartă în perioada următoare

Horoscop

Horoscopul săptămânii 4-10 mai 2020. Zodiile care vor fi lovite de soartă în perioada următoare

Horoscopul săptămânii 4-10 mai 2020. Zodiile care vor fi lovite de soartă în perioada următoare. Citește horoscopul de mai jos și vezi dacă te afli printre ele.

Horoscopul săptămânii 4-10 mai 2020. Berbec

Săptămâna începe în forță pentru tine. Te-ai odihnit în acest weekend și ești gata să iei în piept o nouă săptămână plină de provocări. Așa și va fi. Se pare că lucrurile nu vor sta așa cum îți dorești tu, iar proiectele dau năvală peste tine. Nu uita că fără muncă nu poți ajunge unde îți dorești.

Taur

Primești vești bune. Ar cam fi și cazul după câte lucruri ți s-au întâmplat. Fii recunoscător pentru că putea fi și mai rău. Este legat ceva de o sumă mare de bani, fie este o moștenire, fie o primă la locul de muncă.

Gemeni

Din păcate, nativii zodiei Gemeni vor trece printr-o despărțire. Fie sunt părăsiți sau iau chiar ei decizia grea de a rupe relația, cert este că urmează o perioadă destul de tristă ei, căci vor cădea în butoiul cu melancolie.

Rac

Apele în care te scalzi devin din ce în ce mai adânci și din ce în ce mai murdare. Încearcă să nu îți pui în cap chiar toți oamenii pe care îi cunoști. Soarta nu te va ierta în această săptămână.

Horoscopul săptămânii 4-10 mai 2020. Leu

Ai trecut cu bine peste niște probleme de sănătate, dar nu te înveți minte. Fii mai atrent și nu te mai crede nemuritor. Oamenii din jurul tău au nevoie de tine, așa că nu mai fii egoist.

Citește în continuare horoscopul săptămânii viitoare pe redacția.ro

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top