Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 4 - 10 mai 2020 - Provocări , tensiuni și agitație

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 4 – 10 mai 2020 – Provocări , tensiuni și agitație

Horoscop săptămânal realizat de astrologul Minerva in exclusivitate pentru HUFF.ro Citește mai jos previziunile astrale pentru săptămâna 4 – 10 mai 2020 pentru fiecare zodie. Accesează link-ul de sub rezumatul zodiei tale pentru citi integral previziunile.

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Berbec. Chestiunile legate de carieră ar putea să te preocupe săptămâna aceasta încă de luni. O schimbare bruscă în ceea ce privește munca te poate catapulta într-o poziție la care ai sperat să ajungi la un moment dat dar parcă nu așa de repede. Venus continuă să se miște prin Gemeni și în sectorul comunicării, ceea ce te poate face nu doar plăcut ci și convingător. Dacă ești în căutarea unei conversații spumoase, plină de viață și a  flirtului, ai putea atrage atenția.

Citește integral:Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – Taur

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Taur. Dorință bruscă de a-ți extinde orizonturile cunoașterii ți-ar putea da imboldul, ție și partenerului de viață, de a te reîntoarce pe băncile școlii, pentru a aprofunda o serie de cunoștințe dobândite empiric. Școala pe care o ai în vedere ar putea fi însă într-un alt oraș sau chiar într-o altă țară. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Gemeni. Câteva idei noi privind extinderea orizonturilor tale la un anumit nivel ar putea veni săptămâna aceasta dintr-o sursă neașteptată, poate prin intermediul viselor sau viziunilor. Dacă o idee vine pe calea visului sau ai o sclipire de moment, nu le ci notează-le. Probabil că este nevoie de o atenție deosebită, dacă nu de altceva. Se impun unele cercetări și, eventual, consultă-te cu persoane cunoscute. Gândește-te și la asta!

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – Rac

Te-ai gândit în ultima vreme, că dacă trece periada aceasta de limitări, îți vei face abonament la o aplicație de fitness sau să comanzi echipamentul pe care îl dorești și care promite un antrenament complet? Dacă da, acum ar fi momentul să o faci și să te angajezi cu adevărat în aceste lucruri. Dacă nu îți poți permite cheltuieli suplimentare în acest moment, poate vei căuta alternative mai ieftine. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – RAC

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – Leu

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Leu. Obiectivele tale financiare ar putea părea vagi și incerte în acest moment. Poate că te confrunți cu o dilemă, ești  la o răscruce de drum în ceea ce privește veniturile și este posibil să nu știi sigur ce cale ai de urmat. Concentrarea pe obiectivele personale și ambiția ta este îmbunătățită în continuare acum că Mercur este în Taur. Conjuncția Soarelui cu Mercur arată că este momentul să îți pui amprenta asupra a ceea ce faci și să ieși în evidență. Este o oportunitate de a-ți promova abilitățile și talentele, în special cele care sunt unice.

Citește integral:Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – LEU

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Fecioară. Motivele unui coleg ți-ar putea părea pesimiste, dar persoana are o agendă certă sau nu poate ține cont de nevoile sau sentimentele nimănui care i-ar putea sta în cale. Nu trebuie să ai încredere în această persoană și nu îi scuza comportamentul.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Balanță. Un prieten sau un coleg ar putea să îți trimită o serie de informații utile. Poate implica orice, de la tendințele pieței bursiere la o viitoare nuntă, de la chestiuni oculte și metafizice la cele cât se poate de realiste. Orice ar fi, ți se va părea captivant și vei dori să le parcurgi cu atenție.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Scorpion. Amintirile și emoțiile care apar pot zgândări impulsurile creative săptămâna aceasta. Poate că nu poți înțelege foarte bine ce înseamnă toate acestea, dar imaginile ar trebui să îți arate totuși despre ce este vorba.  

Relațiile tale pot acționa ca un catalizator pentru schimbările majore din viața ta. Pe măsură ce Mercur se deplasează prin Taur, te încurajează să ajungi unde dorețti și să comunici pe măsură. Cu cât poți vorbi mai mult despre anumite lucruri, cu atât poți rezolva mai multe probleme, mari sau mici.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Săgetător. Relațiile cu colegii ar putea fi unele de cooperare săptămâna aceasta. Comunicarea ar trebui să fie deschisă și sinceră și, probabil, măcar o dată vei putea ajunge la toți cei cu care ții legătura la telefon sau prin mail, fără să fie nevoie să aștepți mult pentru a răspunde. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – Capricorn

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Capricorn. Un vecin sau un membru al familiei s-ar putea oferi să te ajute cu unele treburi în jurul gospodăriei, dar simți că nu ajutorul este scopul și nici nu îi este mintea la muncă. Probabil persoana are probleme și griji de care nu știi și are nevoie doar de câteva cuvinte amabile și de un sfat.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Vărsător. Săptămâna aceasta s-ar putea să fii prins cu bilanțul financiar al conturilor tale, te intersează cum stai la capitolul finanțe. Va trebui să o faci, deși preferi să fii în altă parte. De asemenea, totul poate părea un pic confuz. Dacă te concentrezi, ar trebui să închei rapid și să găsești și alte resurse de rezervă. 

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – Pești

Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 Pești. Un contract întocmit într-un anumit fel ar putea necesita luare în considerare cu ceva mai multă atenție decât până acum. Ți s-a părut puțin dificil de înțeles, deoarece ar putea fi plin de chichițe juridice. Nu îți fie teamă să întrebi pe cineva care are ceva mai multă expeiență ca să îți explice ce încerci să descifrezi. Este important să cunoști toate elementele implicate înainte de a semna ceva.

Citește integral: Horoscop Minerva săptămâna 4 – 10 Mai 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top