Connect with us
Nativii unor semne zodiacale sunt capabili sa te injunghie pe la spate fara sa stea prea mult pe ganduri. Iata care sunt aceste zodii tradatoare.

Horoscop

Iata care sunt cele mai tradatoare zodii!

Din diferite motive, nativii acestor semne zodiacale sunt capabili sa isi tradeze apropiatii si sa isi abandoneze prietenii la greu. Iata care sunt aceste zodii tradatoare si ce le impinge sa faca acest lucru.

Capricorn

Capricornul tradeaza in special pe plan amoros si poate insela increderea partenerului cu zambetul pe buze, scrie teotrandafir.com. Nu i se misca nici un muschi al fetei cand tradeaza si o face pentru ca are numai interese materiale pe lumea asta. Acest nativ poate fi un bun prieten dar trebuie sa faci mari eforturi ca sa ii castigi increderea.

Fecioara

Fecioara te poate parasi foarte usor atunci cand are alte planuri de viata. Daca nu esti in stare sa tii pasul cu ea, nu te va astepta la infinit. Acest nativ are o personalitate cameleonica si poate oricand sa ‘tradeze’ insa fara a face rau. Este pur si simplu decizia de a abandona o situatie care nu ii mai face bine. Fecioara „Tace si face”.

Citeste si: Top 3 Cei mai infideli barbati, in functie de zodie

Citeste si: Top 3 Cele mai infidele femei, in functie de zodie

Scorpion

Acest nativ este extrem de materialist si urmareste mereu banul, oriunde s-ar invarti. Sa nu te miri niciodata daca intr-o buna zi va dezvalui secretele tale cuiva contra unei sume sau vreunui favor. Scorpionul stie mereu care va fi pasul urmator asa ca nu trebuie sa ai incredere in argumentele sale cand isi justifica tradarea.

Varsator

Varsatorul tradeaza din principiu. Mai exact, acest semn zodiacal face tot posibilul sa isi asigure confortul in orice context. Nu poate fi loial prietenilor sai din cauza egocentrismului si a ideilor fantasmagorice din lumea sa imaginara. Daca nu esti suficient de lunatic incat sa patrunzi in lumea sa si vrei sa traiesti cu picioarele pe pamant, te va face pe la spate cand nu te astepti!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top