Connect with us

Horoscop

Jupiter în Scorpion! Două zodii se îndrăgostesc pentru toată viaţa

Octombrie se anunţă a fi o lună mult mai bună decât septembrie. Energia este premisa acestei perioade, în care zodiile sunt capabile să se concentreze mai bine pe ceea ce au de făcut.

Acesta nu este doar cel mai important fenomen al lunii, ci şi al anului!

Intrarea lui Jupiter în Scorpion rezervă cele mai frumoase momente pentru două zodii, care se descoperă şi se îndrăgostesc pentru toată viaţa.

În noaptea de 10 spre 11 octombrie, Jupiter a intrat în Scorpion

Romantismul planează asupra lor, aşa că le va fi foarte uşor să lege o relaţie de care să se bucure şi pe care să o facă și mai deosebită, cu fiecare zi ce trece.

Cele două zodii care urmează să se îndrăgostească pentru toată viaţa sunt fecioara şi vărsătorul.

Fecioara este o persoană pe care oricine se poate baza, pentru că depune foarte multă pasiune în ceea ce face şi este extrem de empatică. În acelaşi timp, ea s-a născut cu un spirit artistic pe care îl foloseşte din plin! În plus, este şi prietenoasă.

Vărsătorul va contribui foarte mult la starea de bine a Fecioarei cu temperamentul lui calm şi relaxat. Amuzamentul nu va lipsi, astfel cei doi se vor distra de minune împreună. Odată ce Jupiter intră în Scorpion, Fecioara şi Vărsătorul îşi vor da seama că s-au îndrăgostit iremediabil şi că pot petrece o viaţă întreagă împreună.

Citeşte şi Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu. Patru zodii sunt favorizate de astre!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top