Connect with us
Lună Nouă 11 februarie 2021. Camelia Pătrășcanu îți spune cum te eliberezi de lucrurile negative

Horoscop

Lună Nouă 11 februarie 2021. Camelia Pătrășcanu îți spune cum te eliberezi de lucrurile negative

Lună Nouă 11 februarie 2021. Este Lună Nouă în Vărsător. Cum va fi afectată fiecare zodie în parte. Până pe 20 februarie este și Mercur Retrograd. Cum ne va influența în funcție de zodie. Care este cea mai convenabilă versiune de viitor pentru noi.

Lună Nouă 11 februarie 2021

Pe 11 februarie 2021 este Lună Nouă în Vărsător. Camelia Pătrășcanu spune că la Lună Nouă se face ritualul cu foc care ne ajută să ne centrăm mai bine și să ne aliniem mai mult cu intenția noastră. Trăirea care există în acest ritual ne poate ajuta să ajungem o stare de înălțime a conștiinței care poate materializa dorințele noastre.

„La Lună Nouă, ritualul este cu foc. Încă mai sunt bune aceste obiceiuri. Simbolic aruncăm în foc lucruri de care nu mai avem nevoie în viața noastră. Cutii de medicamente, cauze care au dus la îmbolnăviri, obiecte vestimentare asociate cu anumite perioade din viață. E purificator”, a spus Camelia Pătrășcanu.

Nu este, însă, suficient să facem asta, ci e nevoie de mai mult de atât. Ca să ne putem pregăti un alt viitor mai bun, trebuie să ne eliberăm de tot ce e rău în viața noastră.

În primul rând, este foarte important să găsim cauzele care au dus la nemulțumirea noastră. E o cale destul de stufoasă și întortocheată, dar e primul pas spre eliberare tot ceea ce nu ne lasă să trăim bine.

Tot Camelia Pătrășcanu spune că fricile de tot felul ni s-au activat acum mai mult decât anul trecut și că trebuie să ne găsim libertatea exterioară.

Lună Nouă 11 februarie 2021. Camelia Pătrășcanu îți spune cum te eliberezi de lucrurile negative

O Lună Nouă este asociată cu un pas nou, o idee nouă, un cuvânt nou, o atitudine nouă, vindecări, ambiții și obiective noi. În semnul de aer al Vărsătoului, această “apă astrală” nouă pune un accent deosebit pe individualitate, unicitate, excentricitate, inventivitate, neobișnuit, știință, idealurile umanitare și conștiința de grup.

„Eliberările care au loc acum sunt extrem de importante. Cea mai bună cale de a ne descotorosi de toate aceste frâne este de a ne accesa spiritul/sinele prin intermediul conștiinței, care poate fi activată prin conștiență”, a mai spus Camelia Pătrășcanu, la Psihoastrologie, în direct la Canal 33.

Luna Nouă în Zodia Vărsător este considerată o nuntă cosmică ce sărbătorește originalitatea, libertatea, comunitatea, umanitarismul și progresul.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Horoscop ora 5: 11 februarie 2021. Cifra zilei este 9 – se încheie o etapă - RomaniaTaraMea.com

  2. Pingback: Lună Nouă 11 februarie 2021. Camelia Pătrășcanu îți spune cum te eliberezi de lucrurile negative - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top