Connect with us
Lună nouă în Săgetător pe 14 decembrie. Schimbări mari pentru zodii

Horoscop

Lună nouă în Săgetător pe 14 decembrie. Schimbări mari pentru zodii

Va fi lună nouă în Săgetător pe 14 decembrie, iar schimbările nu vor întârzia să apară. Toate zodiile vor fi afectate puternic luna aceasta, vor fi schimburi de energii și evenimente la care nu ne așteptăm sub nicio formă.

Lună nouă în Săgetător pe 14 decembrie. Schimb puternic de energii

Luna nouă din data de 14 decembrie ne va obliga să ne reconfigurăm traseul, să luăm noi decizii și să privim lucrurule din cu totul alt unghi dacă vrem să facem față provocărilor care urmează. Este momentul ideal pentru o schimbare, așa că lasă fricile în urmă și adaptează-te!

Berbec

Lucrurile intră pe un făgaș normal, așa că nu ai de ce să îți faci griji. Dacă în ultima perioadă ai avut probleme pe diferite planuri, acum este timpul să te liniștești pentru că lucrurile revin la normal pas cu pas.

Taur

Din data de 14 decembrie 2020 urmează pentru tine o perioadă mai grea. Este bine să ai grijă la persoanele din jurul tău și să nu îți dai cu părerea atunci când nu este cazul. Nu îți face griji, totul va trece!

Gemeni

Ai grijă la deciziile pe care le iei! Nu te arunca să faci schimbări majore și nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard, pentru că s-ar putea să ai de pierdut mai mult decât îți imaginezi.

Rac

Chiar dacă ai impresia că lucrurile nu merg spre bine, vei vedea că totul se întâmplă cu un motiv. Priveșe lucrurile nu mai multă detașare și vei avea numei de câștigat.

Leu

Îți dorești să te afirmi, însă nu iei cele mai bune decizii și acțiunile tale indică cu totul altceva. Fii mai echilibrat!

Fecioară

Ai în jurul tău numai energie bună, așa că atragi doar întâmplări frumoase și oameni deosebiși în viața ta. Rămâi pe acest făgaș și totul va fi minunat.

Balanță

Concentrează-te pe lucrurile care contează cu adevărat și pe propria ta persoană și vei avea numai de câștigat. Nu este momentul să te preocupi de ce cre ceilalți despre tine.

Scorpion

A venit momentul să renunți la griji și să te relaxezi. Nu va fi cea mai bună perioadă, dar ține strict de tine să întorci totul în favoarea ta.

Săgetător

A venit momentul tău de glorie. După 14 decembrie scapi de toate problemele și vei fi mult mai liniștit.

Capricorn

Este momentul să fii mai diplomat și să nu spui tot ce ai pe suflet. Multe se schimbp odată cu această lună plinîn Săgetător, iar discreția este cheia. Ține unele lucruri doar pentru tine.

Vărsător

Nu te grăbi, ci fă alegerile cu inima. Cântărește-le și nu te lăsa influenșat de ceilalți mai mult decât este cazul.

Pești

Nu căuta vinovați pentru necazurile provocate de itne, ci privește în jur și asumă-ți acțiunile care au dus la aceste rezultate.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top