Connect with us
Luna Plină în Pești la 2 septembrie. Cum vor fi afectate zodiile

Horoscop

Luna Plină în Pești la 2 septembrie. Cum vor fi afectate zodiile

La 2 septembrie are loc Luna Plină în Pești. Este o Lună Plină în care putem culege roadele muncii noastre, pe care am depus-o de-a lungul acestui an. Semnul Pești este legat de povești pline de iluzii, să fii in slujba celor mulți, compasiune, intuiție, credință, legătura ăuternică cu divinitatea. Această Lună Plină va face lumină în poveștile de viață amăgitoare și asta prin viziuni, semne, intuiție puternică, aducerea în lumină a unor secrete care provocau mari probleme. Toate acestea vor fi doar la dispoziția celo care sunt pregătiți pentru schimbare în Luna Plină în Pești.

Luna Plină în Pești la 2 septembrie. Cum vor fi afectate zodiile

Luna Plină în Pești aduce cu sine înmulțirea grijilor, a stărilor de frică. Este un moment de conștientizare, un moment în care putem avea revelații, idei strălucitoare, intuiție puternică și putem primi răspunsuri importante la întrebări puse și chiar nepuse.

Luna plină, în general, este momentul în care lăsăm să plece ce nu ne mai este de folos, ce ne-a epuizat din punct de vedere spiritual, conștientizăm ce nu mai avem nevoie, in timp ce la Luna Nouă putem să ne gândim ca tot ce dorim să intre în viata noastră și ne propunem să vedem ce am vrea să primim nou.

Urmează-ți instinctele ca să profiți de orice oportunitate. Luna Plină în pești de la 2 septembrie 2020 ne dă o mână de ajutor și ne ajută să ne separăm de vechi obiceiuri pentru a le înlocui cu ceva nou, de pe urmă căruia nu vom avea decât de câștigat, pentru că este vorba de surprize plăcute, la care nici gând nu ne-am fi așteptat, având în vedere că ultima perioadă a fost destul de agitată și plină de probleme pe care le-am depășit cu greu.

În jurul zilei de 2 septembrie simțim nevoia să ne aliniem cu Universul, vrem liniște în suflet, iubire pentru toți și pace pe Pământ. Ne săturăm de pragmatism, emoții și sentimente chibzuite, de logică și rațiune, critică și analiză, atâtea amănunte și lucruri care ne forțează să punem folosul înaintea frumuseții vieții, să facem calcule în loc să intuim și să fim practici din mers, fără ca vreun pic să ne oprim. Ne dăm seama că organizarea și eficiența ne ocupă tot timpul, că ne pierdem în detalii, că muncim prea mult, că am ajuns să fim un fel de sclavi și că ne-am dedicat prea mult unor scopuri materiale ce ne-au îndepărtat de cea mai importantă cale.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top