Connect with us
Lună plină în Pești! Care este semnificația și ce trebuie să faci

Horoscop

LUNĂ plină în Pești! Care este semnificația și ce trebuie să faci

Spre deosebire de alte Luni pline, care întăresc conexiunile noastre cu ceilalţi, luna plină din Peşti ne ajută să întărim conexiunea cu noi înşine, dacă şi permitem acest lucru.

Luna plină scoate la iveală toate emoţiile noastre

Este posibil să devenim sentimentali, să avem senzaţia că sutem pe marginea prăpastiei.

Cel mai bun antidot este să conştientizezi sentimentele care te cuprind. Nu încerca să scapi de ele sau să le ignori pentru că scopul lor este să te ajute să manifeşti o viaţă pe care o iubeşti.

Aminteşte-ţi că atunci când ne permitem să fim vulnerabili, în acel moment suntem cu adevărat deschişi la schimbare. Cei născuţi în Peşti simt cel mai puternic această senzaţie că şi Racii care sunt conduşi de Luna.

Însă, toate semnele zodiacale vor resimţi efectele Lunii pline în Peşti. Dacă ştii la ce să te aştepţi atunci îţi vei maximiza potenţialul de a face o schimbare și de a manifestă ţeluri.

Spre deosebire de alte Luni pline, care întăresc conexiunile noastre cu ceilalţi, luna plină din Peşti ne ajută să întărim conexiunea cu noi înşine.

Luna plină scoate la iveală toate emoţiile noastre, chiar şi cele mai dureroase, motiv pentru care este posibil să devenim sentimentali, să avem senzaţia că sutem pe marginea prăpastiei sau chiar să vărsăm şi câteva lacrimi.

Trebuie să conştientizezi sentimentele care te cuprind

Nu încerca să scapi de ele sau să le ignori pentru că scopul lor este să te ajute să manifeşti o viaţă pe care o iubeşti.

Aminteşte-ţi că atunci când ne permitem să fim vulnerabili, în acel moment suntem cu adevărat deschişi la schimbare. Cei născuţi în Peşti simt cel mai puternic această senzaţie că şi Racii care sunt conduşi de Luna.

Însă, toate semnele zodiacale vor resimţi efectele Lunii pline în Peşti şi dacă ştii la ce să te aştepţi atunci îţi vei maximiza potenţialul de a face o schimbare, de a manifestă ţeluri sau să evoluezi în cea mai bună varianta a ta.

Citește și Horoscop 5 septembrie 2017. Balanțele, afectate de criticile celor din jur

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top