Connect with us
Mercur în Berbec este un eveniment astrologic foarte important, care va avea loc în data de 6 martie. Iată cum sunt zodiile influențate.

Horoscop

Mercur în Berbec – Vești EXCELENTE pentru 6 zodii! Iată ce se întâmplă din 6 martie

În data de 6 martie, are loc un eveniment astrologic foarte interesant: intrarea lui Mercur în Berbec.

Conform astrologului Oana Hanganu, Mercur în Berbec ne va face impulsivi, neatenți la detalii și dornici de a avea ultimul cuvânt.

Iată cum influențează Mercur în Berbec fiecare zodie!

Berbec – Mercur îi va ajuta pe nativi să comunice mai bine cu cei din jur, să călătorească mai mult sau să aibă succes în afaceri.

Taur – Mercur îi va ajuta pe Tauri să își cunoască mai bine partenerul de viață sau colaboratorii, datorită unor informații interesante pe care le vor primi.

Gemeni –  Mercur în Berbec îi va ajuta pe Gemeni să își extindă cercul de “prieteni utili”, astfel încât planurile și dorințele lor să fie mai rapid și mai ușor transformate în realitate.

Rac – Planeta Mercur va intra în zodia Berbec și va îndrepta atenția Racilor spre carieră, ajutându-i să se promoveze mai eficient, să socializeze mai mult și să primească oferte de colaborare interesante.

Leu – Mercur va intra în “sectorul Străinătății” din astrograma generală a Leilor și va favoriza călătoriile peste hotare ale nativilor.

Fecioară –  Intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, în ziua de marți, 6 martie va dinamiza “casa Banilor altora” din astrograma generală a Fecioarelor.

Acestea pot semna contracte de muncă în baza cărora vor primi comisioane sau alte avantaje materiale, iar în cazul unor afaceri, vor reuși să obțină “partea Leului”.

Balanță – Nativii singuri își vor putea întâlni sufletul-pereche, iar cei îndrăgostiți se vor gândi tot mai serios la întemeierea unei familii.

Scorpion – Mercur  îi va ajuta pe Scorpioni să își găsească un job mai bine plătit, să demareze o afacere profitabilă sau, la actualul loc de muncă, să comunice excelent cu toată lumea.

Săgetător – Cei singuri se vor îndrăgosti la prima vedere, iar cei care au, deja, pe cineva, vor face și vor primi declarații.

Capricorn –  Armonioase vor fi și relațiile Capricornilor cu rudele pentru că în sectorul Familiei din astrograma lor, vor ajunge Mercur, planeta Comunicării (în data de 6 martie) și Venus, planeta Iubirii (în data de 7 martie).

Vărsător –  Nativii care își caută un job vor avea, din această săptămână, mai mult noroc. Vor primi oferte interesante și dacă vor ști să negocieze, vor semna contracte avantajoase.

Pești – Banii nu ar trebui să fie o problemă pentru că, din 6 martie, în casa Banilor din astrograma Peștilor se va afla Mercur, planeta Comunicării, afacerilor și a călătoriilor.

Citește și: Horoscop săptămânal 5-11 martie 2018 Oana Hanganu. Planetele Mercur și Venus intră în zodia Berbec, iar Jupiter, în “mers retrograd”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top