Connect with us
Mercur Retrograd în Vărsător. E timpul pentru schimbări majore

Horoscop

Mercur Retrograd în Vărsător, 31 ianuarie. E timpul pentru schimbări majore

Mercur Retrograd în Vărsător. La data de 31 ianaurie are loc unul dintre cele mai importante evenimente astrologice ale lunii. La final de ianuarie vom avea parte de schimbări majore în viața noastră datorită acestei mișcări. Toate zodiile vor fi afectate în egală măsură de acest eveniment important și vor simți pe pielea lor ce presupune acesta.

Ce ne aduce Mercur Retrograd în Vărsător

Mercur Retrograd în Vărsător ne pune în situația de a face schimbări importante pentru viața noastră. În cazul celor care au muncit prea mult până acum și niciodată nu s-au gândit la sănătatea lor și la oboseala care i-a cuprins, a venit vremea pentru o pauză. Ei se vor concentra pe distracție, pe amuzament, pe plăcere și pe hobby-uri, pentru că ajunge cât de mult au tras tot anul trecut și la începutul noului an. Este timpul să culeagă acum roadele.

În timp ce se desfășoară Mercur Retrograd în Vărsător, nu lipsesc sub nicio formă oportunitățile. În următoarea perioadă vom putea repara problemele din trecut, pe care nu am știut să le gestionăm atunci când a fost nevoie. Este momentul să dăm o șansă semnelor divine și să nu mai urmăm mereu regulile noastre. Cele mai reușite planuri sunt cele pe care le tratăm cu seriozitate, dar și cu o oarecare superficialitate.

Horoscop luna februarie

Mercur Retrograd în Vărsător ne trezește la realitate

Mercur Retrograd în Vărsător ne aduce cu picioarele pe pământ dacă visăm prea mult. Este un moment în care adevărul iese la iveală, în special atunci când vine vorba de persoane din trecutul nostru. Ne vom da seama că nu am făcut alegerile potrivitr atunci când am alungat sau am primit în viața noastră anumite persoane.

Totuși, ne-am putea lovi de ceva confruntări cu cei din familie. Aceștia ne-ar putea reproșa că îi ignorăm și nu le oferim prea multă atenție, așa cum fac ei. Trebuie să învățăm să ne facem timp atât pentru job, cât și pentru cei dragi, care tânjesc după timpul petrecut alături de noi.

Problemele ar putea fi declanșate și de comunicarea greșită și de felul în care alegem să transmitem celorlalți mesajele. Trebuie să lăsăm de la noi în unele momente și să demonstrăm că nu ne considerăm superiori.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top