Connect with us
Horoscop Minerva Februarie 2021. O lună profitabilă pentru cele mai multe zodii

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Februarie 2021. O lună profitabilă pentru cele mai multe zodii

Horoscop Minerva Februarie 2021 BERBEC

În sfârșit, recunoști că ești îndrăgostit! Ai o viziune nouă asupra tuturor și ești optimist în ceea ce privește viitorul. Dacă vrei să îți petreci restul vieții cu această persoană, continuă și propune-I acest lucru. Cu siguranță va fi acceptat. Cuplurile căsătorite trebuie să depună un efort suplimentar pentru a menține scânteia vie. Cu siguranță nu vei fi lipsit de emoție luna aceasta când vine vorba de romantism. 

Citește integral Horoscop Minerva Februarie 2021 Berbec

Horoscop Minerva Februarie 2021 TAUR 

Dacă urmează să mergi la un nou loc de muncă, gândește-te la toate avantajele și dezavantajele acestuia, înainte de a părăsi locul de muncă actual. Deprinde noi abilități și tehnici. Cineva de la locul de muncă să îți împărtășește din experiența sa pentru a te motiva. Există indicii că această persoană îți va împărtăși experiențele pentru a te duce pe calea succesului profesional. Încearcă să nu ratezi această oportunitate și învață din ea. 

Citește integral Horoscop Minerva Februarie 2021 Taur

Horoscop Minerva Februarie 2021 GEMENI 

 Îndrăgostiții trebuie să petreacă cât mai mult timp, unul cu celălalt. A trecut ceva timp de când voi doi nu ați mai discutat cu privire la problemele care contează. De asemenea, dacă intenționați să vă căsătoriți, așteptați puțin înainte de a da de știre părinților. Adolescenții ar trebui să lase dragostea și să se concentreze asupra studiilor. Perspectiva ta schimbată va atrage atenția iubitei/lui așa că sărbătoriți această ocazie. 

Citește integral Horoscop Minerva Februarie 2021 Gemeni

Horoscop Minerva Februarie 2021 RAC

 Ai putea să găsești un tratament care să funcționeze pentru o afecțiune cronică cu care te confrunți. Fii atent, nu cumva să fii meteosenibil. Stresul din ultimele luni este obligat să te ajungă din urmă, acum, mai ales pe cei tineri. Persoanele vârstnice ar trebui să evite orice lucru prea extenuant, deoarece acest lucru ar putea duce la dureri articulare și dureri musculare. Ești redispus la accidente, deci fii atent mai ales la volan sau când traversezi strada.

Citește integral Horoscop Minerva Februarie 2021 Rac

Horoscop Minerva Februarie 2021 LEU 

 Luna aceasta îți va aduce mulțumire în viața ta personală. Vei putea petrece câteva momente minunate cu partenerul, care vă vor aduce mai aproape ca niciodată. Acest lucru va compensa cu siguranță programul agitat din ultimele zile în care nu ai putut să-i acorzi partenerului tău, suficient timp. Și cuplurile căsătorite vor scăpa de multe neînțelegeri și își vor recupera relația. Cu alte cuvinte, viața personală va fi stabilă. 

Citește integral Horoscop Minerva Februarie 2021 Leu

Horoscop Minerva Februarie 2021 FECIOARĂ 

Cei singuri care caută cu disperare iubire își vor vedea visele împlinite luna aceasta. Nu lăsa timiditatea să te împiedice să îți exprimi sentimentele față de o persoană. De asemenea, este un moment excelent pentru cuplurile căsătorite, deoarece dezacordurile din ultimele zile se vor rezolva. Învață să fii mai tolerant și mai grijuliu. Casa și familia vor fi sursa de bucurie și fericire în această lună. Surprinde-ți partenerul cu gesturi neașteptate

Citește integral Horoscop Minerva Februarie 2021 Fecioară

Horoscop Minerva Februarie 2021 BALANȚĂ

Luna aceas nu va trebui să te ocupi de probleme majore de sănătate. Persoanele în vârstă se vor ușura de durerile articulare care le-au tulburat în ultimele zile. Tinerii să nu mănânce doar fast food dacă vor să evite uele probleme dermatologice. Este foarte important să te odihnești suficient, deoarece programul tău este destul de agitat. A face mai multă muncă decât te poți îți va afecta sănătatea.

Citește integral Horoscop Minerva Februarie 2021 Balanță

Horoscop Minerva Februarie 2021 SCORPION 

Luna aceasta se va dovedi excelentă financiar pentru toți cei care au afaceri, mai mari sau mai mici. Cei care intenționează să investească în proprietăți ar trebui să o facă acum, deoarece este momentul potrivit pentru a cumpăra terenuri sau pentru a începe construcția unei case. Nu te împrumuta la bănci în acest moment, deoarece rambursările se vor dovedi o adevărată povară. Agenții imobiliari vor putea încheia câteva contracte cu adevărat profitabile.

Citește integral Horoscop Minerva Februarie 2021 Scorpion

Horoscop Minerva Februarie 2021 SĂGETĂTOR 

Nu încerca să faci totul dintr-odată. Cei care doresc o carieră în artă sau în domeniul creativ vor avea câteva oportunități bune. Fii prudent când iei decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește cariera ta. Există posibilități de creștere în acest moment. Luna aceasta vine cu vești interesante pentru șomeri. Vor primi un răspuns pozitiv la un interviu de muncă pe care l-ai susținut. Poziția oferită îți va place și te va ajuta în cariera pe termen lung. 

Citește integral Horoscop Minerva Februarie 2021 Săgetător

Horoscop Minerva Februarie 2021 CAPRICORN 

Ai putea fii ademenit cu un loc de muncă mai bun și mai bine plătit. S-ar putea chiar să te gândești serios să îți părăsești poziția actuală pentru acest nou loc de muncă. Nu te amăgi. Asigură-te că, înainte de a-ți schimba locul de muncă, că acolo unde mergi este mai bine decât la locul de muncă de la care pleci. Abține-te să iei o decizie pripită nu de alta dar sunt semne că  ai avea o promovare aici, de unde vrei să pleci.

Citește integral Horoscop Minerva Februarie 2021 Capricorn

Horoscop Minerva Februarie 2021 VĂRSĂTOR 

Încredințarea unor responsabilități importante subordonaților care obține rezultatele reușite ar permite atingerea obiectivelor stabilite, la timp. Nu fii surprins dacă ai ocazia să pleci într-o călătorie profesională. Lucrurile vor rămâne sub control pe parcursul primelor două săptămâni. Cu toate acestea, trebuie să-ți controlezi emoțiile negative în relația cu marile instituții. Eforturile de a-ți spori perspectivele de carieră, vor avea succes. 

Citește integral Horoscop Minerva Februarie 2021 Vărsător

Horoscop Minerva Februarie 2021 PEȘTI 

Surprize plăcute luna aceasta. Vei avea profituri bune prin speculații sau din surse neașteptate. Acum este momentul pentru a investi în depozite pe termen scurt care să asigure rentabilități rapide. Ia însă toate deciziile cu mare atenție și nu vei avea nicio pierdere. Poziția financiară este una solidă și te va ajuta să faci investiții care îți vor aduce randamente mai mari. Unele riscuri pe care ți le asumi în această lună îți vor aduce câștiguri bănești importante. 

Citește integral Horoscop Minerva Februarie 2021 Pești

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top