Connect with us
Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 11-17 decembrie 2017. Ce se întâmplă cu zodiile în săptămâna care urmează.

Horoscop

Mihai Voropchievici – Cum suportă zodiile durerea

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de pe Antena 3 despre cum suportă zodiile durerea. Potrivit numerologului, și ascendentul fiecărei zodii influențează modul în care semnele zodiacale suportă durerea, fie ea fizică sau sufletească.

Mihai Voropchievici – Cum suportă zodiile durerea

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător). Vărasătorul vrea uneori să epateze. Se dă chiar rănit. Are în jur o mulțime de oameni care să îi acorde atenție și atunci se simte foarte bine. Știe că boala vine și pleacă. Zodiile de aer au obiceiul de a se văita. Când au o durere sufletească, nu îi scoți din ale lor. Maschează foarte bine durerea sufletească. Vărsătorul iți vorbește despre cai verzi pe pereți, iar Balanța îți zâmbește. Dar când are o durere sufletească, îi citești în privire.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) nu suportă durerea, nu suportă ceea ce produc ei, de fapt. Unora le place să producă altora durere, dar lor nu. Sunt zodii de foc fantastic de rezistente la ceea ce înseamnă durerea. Adevărul e că nu suportă impactul imediat. Nu suportă să îi doară. Mai mult decât îi doare, îi deranjează.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici luna mai 2017

Citește și: Mihai Voropchievici, metode de relaxare pentru fiecare zodie

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt de o forță fantastică și de multe ori te ridiculizează când spui că te doare ceva. Fecioarele sunt ipohondre. Fecioara se încarcă de multe ori cu dureri care nu sunt ale ei. Dacă un om se vaită că îl doare ceva, si Fecioara se plânge că are aceleași simptome.

Pe zodiile de apa (Rac, Scorpion, Pești) nu poți să le ințelegi. Nu știi dacă sunt suferinde sau nu. Se manifestă numai în fața celor apropiați, nu dau zvon în țară, nu vor să exteriorizeze durerea. Trebuie să discuți cu ei. Dacă le dai medicamente, nu le iau. Pentru că nu cred și nu sunt consecvenți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top