Minerva: Horoscopul verii! Două zodii au mari probleme

15.06.2017
Minerva: Horoscopul verii! Două zodii au mari probleme

Minerva a realizat horoscopul pentru vara anului 2017 și este prezentat pentru fiecare zodie. Află mai jos cine este zodia care va întâlni marea dragoste în aceasta vară, dar și care este zodia care riscă să aibă mari probleme de sănătate.

Citește aici: Neptun retrograd! Previziunile Minervei pentru zodii

BERBEC

Din punct de vedere afectiv, li se aprind calcaiele foarte repede. Cel mai bun lucru este sa cugete inainte de a se arunca cu capul inainte, inainte de o aventura. Ma refer la luna iulie, in mod special. Ar putea ramane cu sufletul tandari la sfarsitul lui august si ar putea sa-si revina greu. Din punct de vedere al sanatatii, vor incepe vara in forta, pusi pe distractie, totul este sa stie masura. Undeva in a doua decata a lui iulie, sa nu sara in apa. La sfarsitul lui august organismul incepe sa dea urme de oboseaza. Financiar, iunie si sfarsitul lui august le pot aduce fie o marire de salariu, fie posibilitatea de a promova, fie un job mai bine platit.

TAUR

Apar probleme mari din cauza geloziei. Orice relatie risca sa se incheie rapid si cu scantei. Nu trebuie sa se ambaleze, trebuie sa ia lucrurile pe rand. Din punct de vedere al sanatatii, daca ar putea aduce marea la ei acasa ar fi perfect. Sunt nativii care greu se misca de acasa. Ceva mai tensionata va fi luna august cand trebuie sa gaseasca solutii si vor fi obligati sa isi ia o mini-vacanta. Atentie la durerile de gat. Din punct de vedere financiar nu stau rau, cu chibzuiala merg mai departe. La inceputul lui iulie vor deschide ceva pe cont propriu, ceea ce le va da aripi. Vor fi la fel de atenti si cu buzunarul lor.

Citeste mai departe AICI