Connect with us
Minerva revine! Horoscop săptămânal și lunar EXCLUSIV pe huff.ro

Horoscop

Neptun retrograd! Previziunile Minervei pentru zodii

Neptun va intra în retrogradare anul acesta pe 16 iunie 2017, la 03:29, din 14 gr 16 Peşti până pe 22 noiembrie, ora 06:09, la 11 gr 20 Peşti. Ciclul retrogradării neptuniene însă a început pe 23 februarie şi se va încheia pe 13 martie anul viitor, când Neptun va trece peste gradul din care a intrat în retrogradare, 14 gr 16 Peşti.

Citește aici: Minerva: Horoscopul verii! Două zodii au mari probleme

Neptun retrograd este într-o conjuncţie aplicantă cu Luna ceea ce face ca în acest an să fim ceva mai receptivi şi mai sensibili din punct de vedere fiziologic, va sporii emotivitatea unora, va exalta romantismul altora, dar, de asemenea, ne va expune şi ne va face extrem de vulnerabili. Orice conjuncţie a Lunii cu Neptun crește riscul de infecții și de boală.

Perioada din momentul debutului cicluluiretrogradării până la intrarea în retrogradarea propriu-zisă, denumită şi staţionare este doar premiza astrologică ce sugerează creșterea riscului de probleme de sănătate. Este de aşteptat pe perioada retrogradării să asistăm la o creștere a incidenţei bolilor infecțioase ca urmare a unor epidemii sau a unei pandemii care pot afecta milioane de oameni.

Citeste integral ce spune Minerva despre retrogradarea lui Neptun

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top