Connect with us
Rune Mihai Voropchievici 22-28 iunie 2020, schimbări drastice pentru zodii

Numerologie

Rune Mihai Voropchievici 22-28 iunie 2020, schimbări drastice pentru zodii

Mihai Voropchievici a prezentat horoscop rune pentru perioada 22-28 iunie. Runele au fost prezentate în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Mesajul runelor aduce schimbări strastice pentru zodii, iar maestrul Voropchievici atenționează zodiile că runele aduc schimbări. Săgetătătorii vor fi vedetele perioadei următoare.

Horoscop Rune Mihai Voropchievici 22-28 iunie 2020

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor la Antena 3, în emisiunea Adevăruri ascunse. Alături de Lidia Fecioru și Cătălina Porumbel, horoscopul săptămânal este în rezumat mai jos.

Rune Mihai Voropchievici 22-28 iunie 2020, schimbări drastice pentru zodii

Rune Mihai Voropchievici 22-28 iunie 2020, schimbări drastice pentru zodii

Berbecii vor avea o săptămână dificilă și trebuie să fie foarte atenți că sunt predispuși la accidente.

Runele pentru Tauri le recomandă să se tempereze, riscă să ridice tonul la cine nu trebuie. Presiunea pe care o simt trebuie atent gestionată, altfel va ieși rău.

Gemenii sunt sfătuiți de maestrul Voropchievici să fie atenți în perioada 22-28 iunie 2020. Runele arată că vor intra într-o zona de mister și vor încerca sa să redescopere pe sine.

Racii au sfatul runei să nu arate prin agresivitate și impulsivitate ceea ce pot. Calmați-vă, vin vremuri bune.

Leii au noroc să aibă răbdare să poarte dialoguri cu cei din jur și așa vor reuși să rezolve problemele. Cel puțin asta îi sfătuiește horoscopul lui Mihai Voropchievici.

Fecioară – Nativii născuți în această zodie se simt adulați, iubiți, pentră că, în sfârșit săptămâna viitoare ies din conul de umbră. Vor primi cadouri, vorbe bune din partea celor dragi.

Balanță – Celor născuți în balanță le surâde norocul în dragoste. Vor avea parte de o dragoste nouă și persistentă.

Scorpion – Scorpionii trebuie să fie atenți în săptămâna 22-28 iunie pentru că se află pe o pojghiță de gheață. Au luat niște decizii grește în trecut, care ar putea avea repercursiuni acum.

Săgetător – Săgetătorii au cea mai bună săptămână. Fertilitatea și belșugul sunt de partea lor, iar visuri vechi li se vor împlini.

Continuarea pe site-ul Antena 3.ro. Horoscopul integral este pe în linkul de mai sus.

VIDEO: Horoscop săptămânal Rune Mihai Voropchievici 22-28 iunie

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top