Connect with us
Rune Mihai Voropchievici pentru iunie 2020. Vunjo dă semnale puternice

Horoscop

Rune Mihai Voropchievici pentru iunie 2020. Vunjo dă semnale puternice

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă seara, în emisiunea „Adevăruri ascunse”, runele pentru luna iunie 2020. Vunjo dă semnale puternice pentru vărsători în prima lună de vară. Per total luna e zbuciumată, runele lui Mihai Voropchievici atrag atenția că luna iunie poate fi o lună a deciziilor importante, a călătoriilor fară scop și riscuri mari de piereri de bani. La final horoscop Minerva iunie pentru întreaga lună iunie.

Rune Mihai Voropchievici iunie 2020

Mihai Voropchievici a prezentat horoscop lunar rune la Antena 3, sâmbătă pentru toate zodiile. Rezumatul este următorul, de meționat că previziunile integrale le puteți citi pe site-ul Antena 3.ro.

Pentru Berbeci advărurile marcanete le tulbura viața. Mihai Voropchievici spune că Gemenii sunt cu bagajele făcute și gata de călătorii, iar Taurii favorizați de rune.

Racii comunică mult în runele din iunie, Fecioarele au nevoie de răbdare să rezolve problemele, iar Leii se confruntă cu dificultăți, dar desfac nodurile conform numerologului Mihai Voropchievici.

Citește horoscopul integral al Runelor pentru luna Iunie 2020 pe Antena3.ro.

Runa Mihai Voropchievici pentru România

„Avem o lună iunie, în care trebuie să dăm dovadă de forță și de tărie. Se pare că cineva ne mai îngreunează viața, prin măsurile pe care le ia. De multe ori anul acesta autoritățile vor lua niște măsuri contrar la ceea ce-și dorește populația. Am spus-o de la începutul anului. Strângem puțin din dinți până în iulie. Asta înseamnă puțină conștientizare. Mai trebuie să ai și credință ca să scapi de cel cu coarne”

Horoscop Minerva iunie 2020 – Provocări ieșite din comun

Horoscop luna Iunie realizat de astrologul Minerva in exclusivitate pentru HUFF.ro Citește mai jos previziunile astrale pentru luna Iunie 2020 pentru fiecare zodie. Accesează link-ul de sub rezumatul zodie tale pentru a citi integral previziunile.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Berbec. Lumea și parte din ea s-au schimbat dramatic în ultimele luni. În iunie îți intri în ritm, mai ales că 4 planete retrogradre își pot schimba viața cum nici nu te gândești. 

Soarele este în Gemeni primele trei săptămâni, evidențiind aspecte financiare, angajamentele apropiate și stima de sine. Luna plină în Gemeni din 5 iunie,  sugerează o transformare puternică într-o situație financiară sau relație intimă. 

Saturn este în Vărsător toată luna iunie, testând prietenii și limitând libertatea de mișcare. El, alături de Pluto, sentimentul de ziduri care trebuie eliminate și șansa de a reconstrui conexiunile și punțile de legătură. 

Citește integral: Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Taur. Sunteți în elementul dvs. luna aceasta cu soarele care vă tranzitează semnul. Dar, cu trei planete care stau retrograd, inclusiv conducătorul vostru Venus, așteptați-vă evoluții majore care vă atrag pentru a vă reconsidera viața, cariera și direcția.

Pe 4 mai, soarele întâlnește Mercur în Taur, urmat de luna plină a Scorpionului pe a șaptea, aducând la lumină un moment de adevăr și relații semnificative. Acesta este sfârșitul unui ciclu, dar este o șansă de a aprofunda conexiunile care vă susțin visele și care vă oferă libertatea și securitatea dorită.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Gemeni. Soarele este în semnul tău pe măsură ce intri în iunie. Este acea perioadă a anului în care cobori în tine pentru a te odihni, a te reîncărca și întinerii în semn de mulțumire astrului diurn care este în semnul tău. 

Pe 3 iunie, Soarele face conjuncție cu Venus retrogradă și aduce mesaje, perspective, comunicări prin vise sau poate informații legate de lumea ta interioară. Ai încredere în istinctele tale. Pe măsură ce luna plină are loc în semnul tău pe 5 iunie, te afli la sfârșitul unui ciclu de muncă și va aduce modificări în rutinele zilnice sau poate trage un semnal de alarmă în ce privește sănătatea.  

Citește integral: Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – RAC

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Rac. Prieteniile și conexiunile sunt în centrul atenției pe măsură ce Soarele se mișcă prin Gemeni iar luna plină din același semn, de pe 5 iunie, aduce informații și conversații cu prietenii dezvăluind adevăruri importante. Ai parte de o energie extrem de fertilă, creativă, intimă și romantică. Ești liber să fii tu însuți, să dorești ce vrei, să iubești pe cine vrei și să te exprimi, este bine să ai o schimbare de spirit în ce privește dragostea, dar trebuie să fii sincer cu tine.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – RAC

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – LEU 

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Leu. Lumea s-a schimbat și se schimbă în continuare și în iunie, iar această lună este testul tău de a fi constant în fața schimbărilor.

Cu Soarele care tranzitează Gemenii în primele trei săptămâni, ești în vizorul publicului și în topul jocului profesional. Pe 3 iunie, Soarele se întâlnește cu Venus, aducând dezvoltarea și oportunități profesionale importante.

Saturn retrograd în Vărsător, te împinge să evaluezi limitele dintre relațiile tale. În unele cazuri, ar putea însemna coborârea gărzii, astfel încât să poți primi mai ușor sprijinul de care ai nevoie.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – LEU

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Fecioara. Dar există schimbări importante în această lună, atunci sigur sunt din cele care îți oferă șansă de a încetini și de a-ți restructura viața și activitatea, astfel încât să îți sprijine și obiectivele.

Metaforic vorbind, în iunie ești într-o călătorie spirituală care cere conștientizare și smerenie. Pe 4 iunie, Soarele se întâlnește cu stăpânul tău planetar, Mercur, și aduce o lumină care face să-ți deschidă calea ce urmează. A doua zi, luna plină în Săgetător în Casa a 3-a, sectorul comunicării și gândirii, și aduce conversații, informații și alegeri care îți schimbă viața. Este un moment al adevărului, care îți cere să fii sincer cu tine însuți mai presus de toate. 

Citește integral: Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Balanță. Pe măsură ce intri în iunie, Soarele în Gemeni, apoi în Rac, aduc la lumină fie o situație financiară, ceva legat de probleme fiscale, fie de o relație intimă ori ceva ce percepi ca o situație de viață și de moarte. Pe 20 iunie, Soarele face conjuncție cu Nodul Nord, în Casa a 9-a și te va ajuta să pui lucrurile cap la cap. Vei afla informații intereante legate de drumuri și de studii.

Citește integral:Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Scorpion. Există schimbări majore în această lună, care marchează o fază de structurare interioară, consolidarea fundamentelor spirituale și o reevaluarea alegerilor. Pe măsură ce intri în luna iunie, Soarele în Gemeni și relațiile sunt în centrul atenției. Pe 4 iunie, Soarele este conjunct cu Venus retrogradă, iar pe 5 iunie are loc Luna plină în Săgetător. Toate acestea vor induce conversații spumoase cu partenerii, claritate și emoții puternice. 

În schimb, Saturn retrograd în Vărsător, aducr schimbări fundamentale. Familia, casa, relația cu tatăl și nevoia de securitate emoțională sunt puternice. Ai șansa să îți reorganizezi viața pornind de la rădăcini, astfel încât să o poți reconstrui pe temelii solide.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Săgetător. Viața și rutinele tale s-au schimbat brusc și dramatic recent. Te adaptezi la noua viață pe măsură ce intri în luna iunie, iar presiunea crește, oferindu-ți o gură proaspătă de aer dar și  timp pentru reevaluare.

Soarele face conjuncție cu Venus retrogradă pe 3 iunie și aduce conversații constructive, informații cu privire la următorii pași și te ajută să găsești un teren comun cu colegii și coechipierii. Pe măsură ce luna plină are loc în semnul tău, cobori în lumea interioară pentru a-ți odihni sufletul, de a te încărca și a reflecta asupra sensului profund al vieții și ce să faci ca să îți atingi scopul.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Capricorn. Stăpânul tău planetar Saturn este retrograd în Vărsător încă de la sfârșitul lunii martie, marcând un capitol cu ​​totul nou și atrăgându-ți atenția asupra problemelor de securitate emoțională și financiară.

Când intri în iunie, Soarele este în Gemeni și te scoate oarecum din zona ta de confort. Pe 3 iunie, are loc conjuncția dintre Soare și Venus, urmat de luna plină în Săgetător două zile mai târziu, și face să îți dorești să arunci o privire la sentimentele și implicațiile acestora în viața personală.  

Pe de altă parte ai șansa de a-ți reevalua finanțele, bugetul, angajamentele și locul în care îți investești timpul, banii și energia. Poate însemna reducerea salariului în unele cazuri sau poate înveți să îți creezi mai mult spațiu în jur decât crezi. 

Citește integral: Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – VĂRSĂTOR 

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Vărsător. După toată tevatura cu coronavirusul, iunie aduce o șansă de a te stabiliza și de a fi cu picioarele pe pământ. Până pe 21 mai, Soarele va fi în Gemeni, în Casa a 5-a, a creativității și a iubirii, a relaxării și a micilor investiții, în același tim cu Luna Nouă, subliniind probleme legate de editare, publicare și securitate redacțională. Pe 28 iunie, Soarele face conjuncție cu Mercur și vine cu o situație profesională nouă, marcând sfârșitul unui ciclu. 

Citește integral: Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Pești. Luna iunie începe cu conjuncția Soare – Venus din 4 iunie, iar a doua zi, pe 5 iunie, are loc Luna plină în Săgetător, dezvăluindu-ți drumul care urmează. Așteptă-te să ai cel puțin o conversație importantă cu un partener nou sau să afli ceva care te pune în fața lucrului împlinit. Fii deschis, păstrează perspectiva și poți învăța ceea ce trebuie să știi.

Saturn în Vărsător de la sfârșitul lunii martie, te-a obligat să cobori în tine pentru o căutare mai profundă. Un moment ideal pentru a-ți dezvolta practicile spirituale și de meditație, care te vor adânci într-o realitate neschimbătoare, pe măsură ce lumea din jurul tău se transformă.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – PEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top