Connect with us
alba-04082015

Horoscop

Ritualul de magie alba care alunga bolile din organismul tau

Magia alba este practicata de mii de ani. Oamenii au folosit-o de-a lungul timpului pentru a tratata bolile din organism, pentru a aduce noroc in dragoste si pentru a avea mai multi bani.

In ritualurile de magie alba se folosesc diverse alimente, pe care cu totii le avem in propria casa. De la sare si faina alba, pana la miere si usturoi. Daca esti dispus sa incerci si tu de unul singur un ritual de magie alba pentru a alunga bolile din propriul organism, iata de ce ai nevoie!

CITESTE SI : CROMOTERAPIA: CE PARTE A CORPULUI VINDECĂ FIECARE CULOARE

 Ingrediente necesare: o lumanare alba, o lumanare verde sau galbena, un mojar si un pistil, 30 de grame de coriandru boabe, 30 de grame de rozmarin, 30 de grame de busuioc, un saculet verde sau galben si o panglica aurie.

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi in ritual: pentru inceput aprinde ambele lumanari, atat cea alba cat si cea galbena sau verde, la ceas de seara, intre orele 22 si 24.  Amesteca apoi cu pistilul coriandrul, rozmarinu si busuiocul.

Imparte rezultatul amestecului in doua. Pune o jumatate in camera ta, sau a personei bolnave, in saculetul verde legat cu panglica aurie. Saculetul se pastreaza sub perna bolnavului. Presara restul amestecului pe podea.

CITESTE SI: CE SECRET ASCUNDE NUMELE TĂU: CALCULEAZĂ-ȚI NUMĂRUL SUFLETULUI!

Rosteste mai apoi urmatoarea propozitie: „Prin puterea binefacatoare, tamaduitoare a acestor ierburi, prin harul lor vindecator, prin puterea lor de revenire, alung boala din aceasta camera odata pentru totdeauna.” Lasa amestecul pe podea pana a doua zi dimineata si pastreaza saculetul sub perna inca 3 zile pentru a-si face efectul.

Sursa foto: wallpaperszip.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top