Connect with us
Rune Mihai Vorpchievici 9-15 martie 2020, mercur retrograd face ravagii pe final

Horoscop

Rune Mihai Vorpchievici 9-15 martie 2020, mercur retrograd face ravagii pe final

Rune Mihai Voropchievici prezentate la Adevăruri ascunse, de la Antena 3. Numerologul a făcut previziunile runelor pentru săptămâna 9-15 martie 2020, alături de Cătălina Porumbel și Lidia Fecioru.

În emisiune au fost prezentate și tradițiile de Sfinții 40 de mucenici sărbătoriți luni.

Rune Mihai Voropchievici 9-14 martie 2020

Runele prezentate de Mihai Voropchieivic pentru horoscopul săptămânal vor fi afișate mai jos la ora 20.00. Dacă nu vezi runele actualizate, te rugăm apasă aici.

Rune 9-15 martie 2020 Berbec

veţi primi veşti bune, o sumă de bani importantă sau cadouri.

Rune 9-15 martie 2020 – Taur

săptămâna viitoare sunt pe drumuri, aşa că dacă îşi iau un mic concediu e foarte bine venit. Deci, deconectaţi-vă!

Rune 9-15 martie 2020 – Gemeni

au o săptămână mai urâtă, stau ca pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Aveţi grijă cum discutaţi şi ce încercaţi să impuneţi! Vedeţi cum păşiţi!

Rune 9-15 martie 2020 – Rac

e o într-o săptămână de aşteptări şi comunicare. Primeşte multe mesaje, tot felul de atenţionări. Poate fi şi o perioadă cu multă bârfă.

Rune 9-15 martie 2020 – Leu

are o săptămână în care trebuie să schimbe tot ce înseamnă modalitate de abordare a problemelor care interesează, deci schimbaţi macazul. Aţi fost buni, fiţi şi mai buni!

Rune 9-15 martie 2020 – Fecioară

de la începutul anului e cu mici bătălii, critică. Sfat: potoleşte-te şi totul se rezolvă! Bătălia strică pălaria!

Rune 9-15 martie 2020 – Balanță

vine adevărul care îi poate schimba viaţa

Rune 9-15 martie 2020 – Scorpion

intră sub protecţie divină sub toate punctele de vedere şi are nevoie de ea în tot ce face.

Rune 9-15 martie 2020 – Săgetător

are două opţiuni: Relaxează-te, tratează-te, bea ceaiuri cât mai fierbinţi. Opţiunea doi: cineva cât mai apropiat ţie s-ar putea să aibă sănătatea precară.

Rune 9-15 martie 2020 – Capricorn

o săptămână bună, vedem un Vunjo, e anul lor. E cea mai puternică rună din tot pachetul Vunjo, veţi câştiga pe toate planurile.

Rune 9-15 martie 2020 -Vărăsător

e foarte deschis, vine primăvara, e pregătit să înceapă o viaţă nouă.

Rune 9-15 martie 2020 – Pești

aveţi două opţiuni: ori vă mutaţi din casă, luaţi un apartament nou, ori vă schimbaţi locul de muncă. Dacă Dumnezeu vă iubeşte, aveţi şansa să câştigaţi la loto, să vă luaţi casă şi să vă schimbaţi şi locul de muncă. De multe ori, lasă pe mâna Domnului.

Rune Astrologul și numerologul Mihai Voropchievici a făcut zilele trecute previziunile pentru luna martie pentru fiecare zodie.

Din aceste previziuni reținem că majoritatea nativilor vor avea o lună de senzația, cu excepția uneia.

Rune Mihai Voropchievici

„Peștii au o lună mai cu susul în jos. Au o lună de mesaje, de comunicare, de interpelare. Sunt pe postura de acumulare de informații”, a declarat Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Într-adevăr Peștii au avut parte de multe schimbări în ultima vreme. Au fost nevoiți să treacă prin multe dușuri reci, să realizeze cât de mult au greșit în relația cu cei din jur.

Acești nativi trebuie să știe că tot răul va fi spre bine indiferent de cât de pesimiști ar fi. Nativii de apă trebuie să se organizeze foarte bine, să învețe când trebuie să pluseze și când trebuie să lase garda jos.

Au parte de o serie de surprize din toate punctele de vedere până la finalul lunii martie, căci, deși nu pare, într-un fel este chiar luna lor.

Trebuie să învețe să nu mai ia deciziile la cald, să nu se precipite când vine vorba de organizarea anumitor activități comune cu partenerul de viață, să știe cum să răspundă criticilor, dar și complimentelor.

Așadar, Peștii trebuie să ia o foaie și un pix și să noteze care sunt prioritățile pentru care trebuie să se zbată, de la care să nu se dea la o parte pentru nimic în lume, oricât de greu ar părea totul la prima vedere.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top