Connect with us
S-au schimbat zodiile. Iată cum te influențează descendentul, nu ascendentul, în iubire și relații. Horoscop special

Horoscop

S-au schimbat zodiile. Iată cum te influențează descendentul, nu ascendentul, în iubire și relații. Horoscop special

S-au schimbat zodiile: nu mai contează atât de mult zodia în care te afli, ci ascendentul și, mai ales, descendentul, pentru relații și iubire. Află din acest special cum calculezi descendentul și ce spune acesta despre viața ta amoroasă.

Horoscopul spune multe despre fiecare dintre noi, dar nu doar zodia este ceea ce contează. Zodia se stabilește în funcție de data nașterii, însă acestor caracteristici se adaugă altele, chiar mai importante, definite de ora nașterii. Află în continuare cum se stabilește ascendentul și descendentul și cum te ajută acestea.

S-au schimbat zodiile. Acum contează descendentul

Ascendentul este un element esențial în astrologiei, ajutând specialiștii să realizeze o hartă astrală și o astrogramă cât mai specifice pentru fiecare persoană în parte. De aceea, este important să cunoști ora nașterii pentru a afla ascendentul.

Ascendentul are un impact puternic asupra persoanelor aflate la maturitate și se consideră că, undeva după vârsta de 25-30 de ani, ascendentul este mai important decât zodia. Ascendentul spune
multe despre imaginea exterioară, impresia pe care o lăsăm celorlalți și modul în care ne comportăm în societate și în raport cu alți oameni.

Apoi, la fel de important precum ascendentul și în strânsă legătură cu acesta este descendentul.

Calcul descendent. Se stabilește în funcție de ascendent

Cum se calculează descendentul? Este foarte simplu! În primul rând, trebuie să știi ascendentul. Apoi, descendentul va fi semnul opus ascendentului, astfel:

Ascendent în Berbec – Desecendent în Balanță

Ascendent în Taur – Desecendent în Scorpion

Ascendent în Gemeni – Desecendent în Săgetător

Ascendent în Rac – Desecendent în Capricorn

Ascendent în Leu – Desecendent în Vărsător

Ascendent în Fecioară – Desecendent în Pești

Ascendent în Balanță – Desecendent în Berbec

Ascendent în Scorpion – Desecendent în Taur

Ascendent în Săgetător – Desecendent în Gemeni

Ascendent în Capricorn – Desecendent în Rac

Ascendent în Vărsător – Desecendent în Leu

Ascendent în Pești – Desecendent în Fecioară

Ce spune descendentul despre tine. Horoscop special

Descendentul simbolizează latura relaționară și arată modul în care ne manifestăm în special în iubire. Acesta este marcat de punctul în care soarele a coborât sub linia orizontului în momentul în care ne-am născut.

Descendentul ne ajută să înțelegem de ce ne comportăm într-un anumit fel în relații, de ce ne atrag anumiți parteneri și cu cine suntem compatibili. Dacă se cunosc zodiile ambelor partener, precum și ascendentul și descendentul acestora, este foarte ușor pentru un astrolog să stabilească modul în care va decurge relația.

Iată că s-au schimbat zodiile și nu doar simbolul stabilit de data nașterii e important, ci e esențial să îți cunoști ascendentul. Află mai jos ce spune acesta despre tine!


Descendent Berbec:
cauți persoane îndrăznețe și impulsive, alături de care să faci nebunii. Atenție să nu te grăbești la nuntă, căci există mare risc de divorț. Instabilitate în relații.

Descendent Taur: ai nevoie de un partener cald și care să îți asigure confortul. Căsătoria se realizează doar atunci când partea financiară este stabilă, iar tu poți primi toate condițiile de care ai nevoie pentru a fi fericit.


Descendent Gemeni:
cauți persoane inteligente, dar care vor să se și distreze. Într-o relație, cel mai important aspect este comunicarea. Se observă și instabilitate, existând posibilitatea de a stabili două sau mai multe căsătorii.


Descendent Rac:
ai nevoie de o persoană romantică și care să dorească să întemeieze o familie. Te simți împlinit doar când există copii și o familie unită. O problemă în relații poate fi sensibilitatea excesivă.


Descendent Leu:
cauți parteneri cu o personalitate puternică, ce știu să își impună punctul de vedere, poate chiar încăpățânați. Ai nevoie de cineva lângă care să nu te plictisești.


Descendent Fecioară:
ai nevoie de un partener modest și muncitor, foarte rațional, poate cam critic. Se poate ca în căsătorie să simți rutină sau monotonie.


Descendent Balanță:
este greu să formezi o relație, pentru că ești în căutarea permanentă a unui pertener ideal. Această persoană trebuie să te aprobe, să te încurajeze, să fie sociabil, corect și cu un aspect fizic plăcut. Ești destul de selectiv.

Descendent Scorpion: riști să treci prin relații cu dragoste neîmpărtășită. E greu să îți găsesești sufletul pereche, însă când îl vei găsi, acesta va fi pasional, misterios și care va păstra flacăra aprinsă între voi, permanent.


Descendent Săgetător:
vei amâna căsătoria în favoarea concubinajului, având nevoie de un partener care să îți ofere libertate. Cauți pe cineva care să iubească petrecerile, călătoriile și să fie mereu cu zâmbetul pe buze.

Descendent Capricorn: cauți un partener foarte fidel, cu care să te căsătorești o singură dată și să dureze până la sfârșitul zilelor voastre. Nu te arunci în brațele oricui și cauți o persoană matură, poate chiar mai în vârstă, care să fie înțeleaptă.


Descendent Vărsător:
ai nevoie de un partener orientat spre aventură și spontan, care să nu te lase să te plictisești. E posibil să ai înclinații spre parteneri ce riscă să fie infideli.

Descendent Pești: cauți parteneri sensibili și înțelegători, care sunt receptivi nevoilor tale. E posibil să treci prin două sau mai multe căsătorii până să găsesști pe cineva care să îți respecte așteptările.

Iată așadar, de ce e bine să îți cunoști ascendentul. În plus, persoanele singure se pot ghida după acesta! Cel mai bun partener pentru sufletul tău este cel din zodia în care tu ai ascendentul. Astfel, dacă ai ascendent în Balanță și descendent în Berbec, te-ai înțelege perfect cu cineva din zodia Berbec, cei cu descendent în Pești să caute nativi în zodia Pești etc.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top