Connect with us
Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 17-23 februarie 2020. Ce aduce prima săptămână cu Mercur retrograd

Știri

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 17-23 februarie 2020. Ce aduce prima săptămână cu Mercur retrograd

Horoscopul săptămânii 17-23 februarie este dominat de trei evenimente importante: luni începe tranzitul retrograd al planetei Mercur în zodia Pești și miercuri Soarele părăsește semnul Varsatorului și intră în Pești. Tot în Pești va fi și Luna Nouă din 23 februarie!

Urmează o perioadă cu schimbări importante pentru Vărsători, Pești, Lei, Fecioare și Gemeni.

Iată ce anunță horoscopul săptămânii pentru toate zodiile:

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 17-23 februarie 2020, BERBEC
Horoscopul săptămânii anunță o perioadă în care Berbecii pot afla adevărul despre o persoană sau o situație care îi interesează foarte mult. Perioada este foarte bună și pentru pregătirea unir schimbări majore în carieră, care pot avea loc la sfârșitul lui martie. În plan sentimental, cei care doresc să se împace cu cineva din trecut au astrele de partea lor.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 17-23 februarie 2020, TAUR
În această săptămână, Taurii pot relua legătura cu un vechi prieten sau, la locul de muncă, poate fi refăcută o echipă din care nativii au facut parte și în care le-a făcut plăcere să lucreze. În plan personal, perioada următoare poate aduce situații care vor modifica planurile nativilor pe termen lung sau vor duce la rezolvarea unei probleme legată de acte sau bani.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 17-23 februarie 2020, GEMENI
Pentru Gemeni, săptămâna vine cu schimbări în carieră sau în rolul pe care aceștia îl au în compania pentru care lucrează, în cercul social sau în comunitate. S-ar putea ca unii nativi să prefere acum să „ia o pauza” și să se retragă din „prima linie”, pentru a se odihni mai mult sau pentru a se ocupa, discret, de alte proiecte personale.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 17-23 februarie 2020, RAC
Horoscopul săptămânii le recomandă Racilor să își păstreze calmul în relațiile cu cei din jur, mai ales dacă este vorba de copii, de colegi cu mai puțină experiență sau de prieteni care nu sunt de acord cu punctul lor de vedere. Mercur retrograd aduce neînțelegeri și probleme de comunicare. Dar tot Mercur retrograd aduce și soluții. Uneori, schimbarea atitudinii poate face minuni.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 17-23 februarie 2020, LEU
Leii cărora li s-a respins o cerere de credit au, în această săptămână, mai mult noroc. Perioada este potrivită și pentru renegocierea unor contracte sau, în familie, pentru reanalizarea și schimbarea planurilor privind bugetul familiei. Nu este, însă, o perioadă bună pentru noi afaceri sau noi investiții. Aceasta va începe după 10 martie, când Mercur, planeta Afacerilor, contractelor și comunicării, va reveni la mersul direct.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 17-23 februarie 2020, FECIOARĂ
Fecioarele sunt patronate de Mercur și perioada în care această planetă este în mișcare retrogradă poate fi provocatoare pentru ele. Dar, dacă își „domolesc” spiritul critic și acceptă că „adevărul e la mijloc”, Fecioarele pot readuce pacea în multe relații și pot stinge multe conflicte. Și în cuplu se pot depăși eventuale tensiuni sau, după caz, se poate ajunge la împăcare.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 17-23 februarie 2020,BALANȚĂ
Horoscopul săptămânii anunță oportunități profesionale pentru Balanțe dar s-ar putea ca acestea să însemne și schimbări în rutina lor zilnică sau mai multă muncă decât se așteaptă. Perioada este stresantă și pentru Balanțele care au, deja, job-ul dorit: vor fi nevoite să refacă un proiect sau o călătorie pe care abia o așteptau va trebui amânată. Astrele le recomandă să aibă răbdare și să se odihnească.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 17-23 februarie 2020, SCORPION
În cazul Scorpionilor, Mercur retrograd va acționa în „casa Iubirii”. Dar tot în „casa Iubirii” va ajunge și Soarele, iar săptămâna viitoare, va fi Lună Nouă. Urmează, deci, o perioadă importantă pentru viața sentimentală a Scorpionilor. Multi dintre ei vor încerca să se întoarcă la un fost partener sau o fostă iubire va încerca să revină în viața lor. În cuplu, se poate reface farmecul de la începutul relației.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 17-23 februarie 2020,SĂGETĂTOR
Pentru Săgetători începe o perioadă potrivită pentru întoarcerea în casa părintească sau în alte locuri dragi, pline de anintiri. Perioada este bună și pentru renovări și schimbări în casă, dar nu și pentru schimbare de casă. Atmosfera în familie poate fi, însă, marcată și de discuții și neînțelegeri, mai ales dacă e vorba de bani, de patrimoniul comun sau chiar de simple „chestiuni administrative”.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 17-23 februarie 2020,CAPRICORN
Capricornii trebuie să fie mai organizați în această perioadă pentru că Mercur retrograd le poate da peste cap agenda zilnică: s-ar putea să întârzie la întâlniri, s-ar putea ca evenimente la care doreau să meargă să nu mai aibă loc sau documente de care au nevoie să nu fie eliberate la timp. Dar Mercur retrograd are și efecte pozitive, cum ar fi găsirea unor obiecte pierdute sau relansarea unor negocieri.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 17-23 februarie 2020, VĂRSĂTOR
Horoscopul săptămânii le recomandă Vărsătorilor să aibă grijă de acte și bani, să nu exagereze cu cheltuielile și, dacă au bani de primit, să nu intre în panică dacă aceștia nu ajung la termenul fixat. Mercur retrograd poate aduce și astfel de intarzieri. De aceea, e bine ca nativii să aibă o rezervă la care să apeleze în caz de nevoie. Dar Mercur retrograd poate veni și cu oferte de a relua vechi colaborări.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 17-23 februarie 2020, PEȘTI
Cu Mercur retrograd în zodia lor, Peștii vor trece printr-o perioadă solicitantă și plină de neprevăzut. Dar ei se adaptează rapid, așa că săptămâna va fi una foarte bună pentru mulți nativi. Unii dintre ei vor primi vești-surpriză de la persoane dragi, din trecut. Alții își vor primi bani sau vor găsi noi „formule” pentru a-și pune în valoare creativitatea sau vor întâlni persoane care, în viitorul apropiat, vor avea un impact major asupra lor.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top