Connect with us
Horoscop februarie 2018 Pești - Oana Hanganu. Ce se anunță în această lună pentru nativii din zodia Pești, conform astrologului.

Știri

Horoscop Oana Hanganu PEȘTI, săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2017

În săptămâna 27 martie – 2 aprilie, Peştii se îmbogăţesc. Nici nu se poate altfel, dacă ne gândim că în „sectorul Banilor” din astrograma lor au Soarele şi Luna, dar şi planetele Uranus, Mercur şi Venus.

Venus este „Micul Benefic” din astrologie şi chiar dacă acum are un „mers retrograd”, le aduce Peştilor tot felul de oportunităţi pentru „a scoate bani din piatră seacă”.

Nativii din Pești pot face rost de niște bani

Banii le pot parveni Peştilor fie prin intermediul unor colaboratori din trecut, fie prin valorificarea unor obiecte pe care nativii le deţin de multă vreme. Iată că influenţa „Marelui Benefic”, aşa cum este numit Jupiter, se face simţită din plin în viaţa Peştilor, Jupiter aflându-se acum în zodia Balanţei, adică în „casa avantajelor obţinute prin intermediul altora” din astrograma Peştilor.

Perioada este excelentă pentru Peştii-colecţionari de artă sau antichităţi, dar şi pentru cei care decid că a venit momentul să ignore opiniile celor din jur şi să obţină venituri din hobby-uri sau din talentul cu care au fost înzestraţi.

Primele zile din săptămână sunt deosebit de favorabile pentru încheierea unor tranzacţii sau pentru demararea unor afaceri din care Peştii vor avea doar de câştigat.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – PEȘTI

Singura condiţie este legată de alegerea colaboratorilor şi de renunţarea la prieteni falşi sau colaboratori incorecţi. „Trierea” acestora se va petrece mai ales după data de 31 martie, când planeta Mercur se va muta în zodia Taur, alături de Marte, „planeta Războiului”. Marcur şi Marte se vor afla şi în prima parte a lunii aprilie în această zodie, influenţând „casa Comuncării” din astrograma Peştilor şi ajutându-i să spună cuvântul potrivit la momentul potrivit.

Şi dacă tot fac rost de bani, Peştii se vor grăbi să cumpere câte ceva pentru casă şi pentru rudele apropiate. În weekend, Luna se va afla în zodia Gemeni, iar Peştii vor dori să „socializeze”, dar mai să le facă surprize celor pe care ţi iubesc. Aşa că, generosşi cum sunt, vor avea multe vizite de făcut şi mai ales multe cadouri de oferit…

Cristalul norocos al săptămânii pentru Peşti: opalul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top