Connect with us
Horoscop Urania saptamana 15-21 iunie 2019. Lună plină aduce schimbări majore

Știri

Horoscop Urania saptamana 15-21 iunie 2019. Lună plină aduce schimbări majore

Horoscop Urania pentru perioada 15-21 iunie 2019. Doua evenimente majore din horoscopul săptămânal vor marca periada următoare. Luna plină care întră în Săgetător, iar Racul care va fi tranzitat de soare aduce pentru toti nativii schimbări majore. De asemenea previziunile săptămânii vin cu provocări.

Horoscop Urania pentru săptămâna 15-21 iunie 2019

Cel mai de succes astrolog din România, Urania, ne aduce horoscopul pentru săptămâna 15-21 iunie 2019. Iată ce le rezervă astrele nativilor din zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Vărsător, Capricorn și Pești.

Urania Berbec

În prima parte a zilei de 15 iunie, discrete îngrijorări pe teme materiale. Între 15 iunie, după ora 12:03′, și după-amiaza zilei de 17 iunie, preocupări legate de formarea profesională care îi privesc și pe cei maturi, care au un statut, dar care trebuie să-și completeze universul de cunoaștere ca să evolueze și să țină pasul cu schimbările și înnoirile în planul comunicării, al tehnologiei.

Tranzitul indică un moment de conștientizare a acestei nevoi la nivelul mentalității și afirmării de sine. Contradicții între ceea ce au de învățat și realitatea cu care se confruntă; disponibilitate pentru deplasări și călătorii.

În dimineața zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, în sectorul evoluției prin cunoaștere, care poate să se asocieze cu un eveniment oficial (concurs, interviu).

Dialogurile sunt (destul de) bine susținute doar că, în acest răstimp, există tendința de exagerare, de afirmare orgolioasă ori de neînțelegere subtilă a momentului și asta nu va fi de partea lor.

Citește și:

Risc de erori în comunicare nativilor cu oamenii și instituțiile din afara granițelor țări ori de neconcordanțe pe fondul unor călătorii, excursii, deplasări ce presupun schimbarea mai multor mijoace de transport.

Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, rigiditate în abordările socio-profesionale, mai ales dacă, la mijloc, este vorba de funcția sau de statutul public al nativului.

Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, surprize de la prieteni, informații ori vești în legătură cu aceștia.

În după-amiaza zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și va tranzita, până pe 23 iulie a. c., sectorul casei, al locuinței și al întregului cortegiu de fapte și semnificații ce decurg din educația, moștenirea, asimilarea tradiției și raportarea la trecutul familiei prin care se (re)definește. Frâne în calea unor decizii domestice ori patrimoniale.

Urania Taur

În prima parte a zilei de 15 iunie, comunicare viciată de (re)sentiment față de partenerul de viață, un colaborator, una sau mai multe persoane cu care nativul se află în conflict.

Între 15 iunie, după ora 12:03′, și după-amiaza zilei de 17 iunie, cei care sunt implicați în proceduri notariale sau judiciare legate de moșteniri și partaje pot trece printr-o perioadă confuză, contradictorie fiind, deopotrivă, expuși dezinformărilor intenționate, manipulării, înșelătoriilor frumos ambalate și, prin asta, pentru moment, credibile.

În dimineața zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, care va accentua diferența între corect, adevărat, normal, moral și speculație sau derapaje ori abuz.

Tendința generală, a persoanelor concentrate pe ideea de câștig cu orice preț, de a survola niște norme și principii morale, juridice, economice, pe ideea că ”banii nu au miros”.

Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, sectorul comunicare se arată a fi crispat și blocat de neînțelegeri, din cauza lipsei informațiilor-cheie, a corespondenței mentale sau spirituale.

Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, situații cu valoare și semnificație modestă care pot tulbura echilibrul sau deciziile nativilor. Nu sacrificați niște principii sau proiecte majore de viață pentru o oportunitate modestă, de moment și fără viitor.

E nevoie de mult calm și obiectivitate pentru a asimila corect informațiile care vin dinspre ei. Nu e cazul ca Taurii să devină placa de rezonanță a bârfelor, zvonurilor și comentariilor lipsite de temei, oricât de seducătoare ar fi.

În după-amiaza zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita până în dimineața zilei de 23 iulie a. c. și va pune într-o lumină specială ideea sau nevoia susținerii unui examen; nota generală va fi cea a autoevaluării cu un accent special critic (se subevaluează, se descurajează).

Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 15 iunie, posibile amărăciuni, enervări sau situații deranjante la locul de muncă. Între 15 iunie, după ora 12:03′, și după-amiaza zilei de 17 iunie, relații parteneriale complicate de beneficii care se îndreaptă spre o opoziție la grad perfect care va avea loc săptămâna viitoare.

Risc de a da o interpretare eronată faptelor sau cuvintelor din neatenția la detalii și din superficialitate. Tendinţa de a recurge la speculații și soluții facile pentru a rezolva o dispute, dar și posibilitate de a afla, în timp util, informații importante despre subiectul în discuție, care îi obligă să se adapteze din mers și să schimbe tactica, argumentele, discursul sau comportamentul în funcție de natura acelor revelații. Situație ”alunecoasă” la nivelul relațiilor interumane conjugale, asociative sau contractuale.

În dimineața zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, în acest sector care impune nevoia de a recurge la argumentele legii, ale justiției sau ale moralei într-un fapt de viață și care încheie etapa deschisă în iunie 2018, punând punct unei evoluții cu bune și rele, cu succese sau eșecuri, și deschizând un nou circuit existențial până în iunie 2020.

Risc de a da o interpretare eronată faptelor sau cuvintelor din neatenția la detalii și din superficialitate. Tendinţa de a recurge la speculații și soluții facile pentru a rezolva o dispute, dar și posibilitate de a afla, în timp util, informații importante despre subiectul în discuție, care îi obligă să se adapteze din mers și să schimbe tactica, argumentele, discursul sau comportamentul în funcție de natura acelor revelații.

Situație ”alunecoasă” la nivelul relațiilor interumane conjugale, asociative sau contractuale. În dimineața zilei de 17 iunie, va avea loc Luna Plină în Săgetător, în acest sector care impune nevoia de a recurge la argumentele legii, ale justiției sau ale moralei într-un fapt de viață și care încheie etapa deschisă în iunie 2018, punând punct unei evoluții cu bune și rele, cu succese sau eșecuri, și deschizând un nou circuit existențial până în iunie 2020.

Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, dificultăți financiare sau materiale plecând de astă dată de la incapacitatea de a pune în aplicare o intenție (blocaj, interdicții, amânări, circumstanțe complicate etc.).

Horoscop Urania | Previziuni astrale pentru perioada 15-21 iunie 2019. Luna Plină în Săgetător. Soarele va intra în zodia Racului

Horoscop Urania | Previziuni astrale pentru perioada 15-21 iunie 2019. Luna Plină în Săgetător. Soarele va intra în zodia Racului

Între 20 iunie, după ora 05:01′, și 21 iunie, idei bune, destul de îndrăznețe, dar insuficient consolidate prin precizie, adecvare la realitate și oportunitate.

E nevoie de o analiză atentă și lucidă a premiselor. În după-amiaza zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita până în dimineața zilei de 23 iulie a. c., influențând sectorul banilor câștigați din muncă proprie.

Urania Rac

În prima parte a zilei de 15 iunie, marea încărcătură afectivă care i-a pus la încercare în ultimele două zile începe să se risipească spre marea și binevenita lor eliberare de presiunea emoțiilor și amintirilor.

Între 15 iunie, după ora 12:03′, și după-amiaza zilei de 17 iunie, dialoguri pe teme medicale privitoare la aspectul legal, juridic sau instituțional care trebuie puse la punct în vederea unor proceduri (internare, analize, investigații, operații, terapii, tratamente, obținerea unei medicații speciale).

Dificultățile momentului, sporite de Luna Plină în Săgetător din 17 iunie, vor veni de la variantele asupra cărora nativul nu se poate decide: opinii superficiale, informații perimate, inexacte, dialog ambiguu între pacient și medic sau cu un reprezentant al instituţiilor de resort.

Între 17 iunie, după ora 19:14′, și zorii zilei de 20 iunie, blocaje personale sau parteneriale, radicalizarea divergențelor parteneriale.

Această predispoziție se va intensifica și se va consolida începând cu 21 iunie, odată cu intrarea Soarelui în zodia Racului, pe care o va traversa până pe 23 iulie, ceea ce reprezintă o intervenție astrală majoră, redutabilă prin impactul pe care îl va avea asupra persoanei și personalității acestor nativi, care vor avea – este drept! – un plus de energie și vitalitate, dar care vor simți, totodată, și contradicțiile celor douăsprezece opoziții active pentru mai mult timp.

Horoscop săptămâna 15-21 iunie 2019 realizat de Urania. Citește integral horoscopul Uraniei pe aici.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top