Horoscop vară 2019 Rune Mihai Voropchievici – Cele 4 zodii care dau lovitura

15.06.2019
Horoscop vară 2019 Rune Mihai Voropchievici – Cele 4 zodii care dau lovitura

Mihai Voropchievici a realizat runele horoscop vara 2019, prezentat la „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Numerologul spune că vara anului acesta va fi una plină de încercări și surprize.

Dacă unele zodii au în previziunile horoscopului de vară schimbări de locuri de munca și divorțuri, altele să căsătoresc.

Horoscop Vară 2019 Mihai – Voropchievici – Cele 4 zodii care vor da lovitura sigur

HOROSCOP Berbec – Dragoste: sunt destule probleme care trebuiesc acum rezolvate. Trebuie să ai răbdare și să le tratezi pas cu pas. Carieră: La carieră să nu se grăbească, va fi o evoluție lentă. Se ajunge acolo unde își doresc ei, dar nu când își doresc. Trebuie să aștepte. Sănătate: Fac un consum enorm de energie. Revigorarea va veni la începutul lui septembrie. Bani: Trebuie să controleze bine portofelul.

​​​​​​​HOROSCOP Taur – Dragoste: se amână spre toamnă până se va elibera de toate obligațiile. Au fost sufocați în ultima perioadă și au nevoie de liniște și libertate. Carieră: posibile ascensiuni dar și căderi spectaculoase. Dacă se grăbesc vor avea de pierdut. Sănătate: sunt rezistenți, dar au nevoie de pauze. Bani: finanțele depind de evoluția profesională.

​​​​​​​HOROSCOP Gemeni – Dragoste: sunt în căutarea dragostei. Încearcă să se armonizeze în cuplu. Carieră: tentația de a munci puțin și a câștiga mai mult. Sunt aerieni și refuză să coabare cu picioarele pe pământ. Sănătate: uzare prematură a energiilor active. Trebuie să meargă la medic mai des. Nu trebuie să neglijeze problemele de sănătate. Bani: până în august cheltuie foarte mult.

​​​​​​​HOROSCOP Rac – Dragoste: vor mai multă afecțiune din partea partenerului. Sunt puși pe agățat. Carieră: e bună cu puțin respiro. Nu trebuie să muncească așa mult. Sănătate: consum nervos exagerat, va duce la o uzură generală. Trebuie să se stăpnească. Bani: fac bilanțul. Văd cât au cheltuit. Se întind mai mult decât le e plapuma.

Horoscop Rune Vara 2019 Mihai Vorpchievici – Fecioarele își schimbă locul de muncă

HOROSCOP de vară, cu Mihai Voropchievici. Gemenii sunt în căutarea dragostei. Fecioara trebuie să trăiască în prezent
HOROSCOP de vară, cu Mihai Voropchievici. Gemenii sunt în căutarea dragostei. Fecioara trebuie să trăiască în prezent

​​​​​​​HOROSCOP Leu – Dragoste: e o vară de foc. Se pot naște relații necunoscute, care sunt binevenite. Nu trebuie să vă nemulțumiți partenerul și nu trebuie să îl neglijați. Carieră: bună, eforturile fără o bună organizare vă pot face haotic. Sănătate: e singura sursă care poate să îi îngrijoreze. Vor fi epuizați. Atenție la consumul de energie. Bani: situația e haotică. Nu trebuie să cheltuiască mult.

​​​​​​​Citește și: Horoscop de vară 2019 Minerva – Lunile iulie și august sunt de FOC! Zodiile afectate

Citește continuarea pe A3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *