Connect with us
Horoscopul runelor 2023, pentru toate zodiile

Numerologie

Horoscopul runelor 2023, pentru toate zodiile

Horoscopul runelor 2023, pentru toate zodiile

Horoscopul runelor pentru 2023. Horoscopul citit în rune de către numerologul Mihai Voropchievici anunță ce se va întâmpla cu Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești în anul 2023. Iată ce anunță runele pentru anul 2023, cine va avea un an fantastic, dar și cine va avea un an extrem de dificil.

Previziunile au fost realizate în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

BERBEC: Un an cu multe schimbări majore, care pot surveni de la o zi la alta, să fie mereu pregătiți și cu urechile ciulite. Lucrurile care vin asupra lor nu trebuie să treacă, să se planteze unde sunt oportunitățile. Schimbările sunt benefice și majore. Schimbări pe toate planurile.

TAUR: Mai molcom, anul viitor va tinde să forțeze șansa și norocul. Anul 2018 a fost mai anevoios, iar runa îi sfătuiește să aibă mai multă răbdare în 2023. Toate lucrurile bune vin la cei care știu să aștepte. Să nu se grăbească și să nu strice echilibrul din Univers. Lucrurile vin doar când trebuie să se întâmple.

GEMENI: Este un an extraordinar de benefic prin multe opțiuni. Se împlinesc multe lucruri. Să se mute din casă, să își construiască o casă, își pot cumpăra o locuință. Pot opta pentru o schimbare de job. Cum sunt buni în comunicare vor excela în a găsi ceva mult mai bun pentru ei. Veți acționa foarte favorabil în una din cele două lucruri, să știți ce să alegeți: casa sau o nouă slujbă.

RAC: Sunt tot anul în așteptarea unor schimbări, unor lucruri foarte interesante și acestea vin periodic. Este un an totalmente pentru Raci cu schimbări în toate domeniile. Sfatul este: fiți pregătiți să întâmpinați aceste schimbări și luați-le pe acelea care sunt mai benefice și amplificați-le.

LEU: Este un an fantastic de benefic în consolidarea poziției lui. Și în societate, și în familie, și acasă, și la serviciu. Trebuie să se împartă cam în patru direcții, să aibă toate opțiunile pregătite.

Pentru că la serviciu, poate să vină o ofertă nouă, să găsească o nouă colaborare, ceva mai bun. În familie, poate să se înmulțească familia, să mai vină un nepoțel sau un copil sau mă rog în funcție de vârsta respectivă pentru fiecare.

Dar în societate, în primul rând, Leul știe să strălucească. Și i se spune că anul ăsta trebuie să te preocupi mai mult de persoana ta, să arăți mai bine, să fii mai grozav și să te duci acolo unde îți e locul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Numerologie

To Top