Connect with us

Horoscop

Sfatul zilei 28 ianuarie 2019. Probleme în relațiile amoroase pentru acești nativi

Sfatul zilei 28 ianuarie 2019. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

O relație complicată ar putea lua o întorsătură neașteptată. Un proiect care a fost în timp util s-ar putea desprinde dintr-o dată. Sau, poate, o practică spirituală pe termen lung vă propulsează într-o altă dimensiune.

Deși este imposibil să se prevadă următorul nivel de suprarealism, două lucruri sunt importante de știut. În primul rând, există magie la locul de muncă și vă poate îmbunătăți viața. În al doilea rând, lucrurile pot deveni haotice înainte de a vedea progresul.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

O relație cu cineva special vă deschide inima și mintea în direcții complet noi. Cu toate acestea, schimbarea nu este ușoară, mai ales când vă scoate de pe „drumul pavat” în jungla neexplorată. Cu toate acestea, simțurile voastre sunt vii și așteptați cu nerăbdare ceea ce urmează.

Lăsați-vă duși de val, pentru că nu vă va împiedica să vă angajați pe deplin în acest moment. O lume a experiențelor pe care nu ți-ai imaginat-o niciodată este paleta pe care o vei folosi pentru a-ți picta viitorul.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Oportunitățile la locul de muncă pot clarifica o cale către succes, dar numai dacă sunteți dispus să renunțați la ceea ce ați învățat la locul de muncă până acum.

Nu este vorba că experiența voastră anterioară v-a rătăcit. Doar că orice ipoteze bazate pe ceea ce credeți că știți ar putea să vă împiedice să vedeți o gamă de posibilități de viitor. Cosmosul vă invită să jucați un joc cu totul nou, iar vechile reguli nu se mai aplică.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

S-ar putea să fi atins limitele la locul de muncă, dar munca vă poate obține sprijinul de care aveți nevoie pentru a transforma o sarcină greoaie într-o activitate memorabilă. Întreprinzătorul Marte caută acțiuni pe măsură ce intră în casa a 6-a a Rutinei Zilnice.

Cu toate acestea, prea mult intenția îndreptată spre trecut ar putea deschide răni vechi și ar crea noi surse de durere. Urmăriți cele mai mici modificări, deoarece acestea pot avea cel mai mare impact.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Deși responsabilitățile dvs. nu vor dispărea brusc, sunteți gata să vă ușurați munca și să lăsați loc unor vremurile mai bune. Din păcate, schimbarea energetică actuală poate să nu fie la fel de rapidă sau durabilă, așa cum doriți, dar furtunile emoționale recente sunt clarificate, deschizând spațiu pentru plăcere.

Mai degrabă decât să vă vizualizați viitorul ca un depozit al obligațiilor neîndeplinite, puteți vedea potențialul pentru o bucurie neîngrădită, pe măsură ce Marte se îndreaptă spre Casa a 5-a a spontaneității.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Spiritul vostru este acum neliniștit și puteți fi tentați să distrugeți orice perete care vă constrânge. Marte intră în Sagetator neînfricat și în Casa a 4-a a Casei și Familiei încurajându-vă să vă deschideți viața privată, chiar și în moduri care în mod normal ar putea fi jenante.

Autodepășirea îți permite să înțelegi ce piese aparent separate sunt interconectate.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Vreți ca totul din viața voastră să fie simplu, dar pe măsură ce experimentați mai mult, realitatea devine din ce în ce mai complexă. Este ca și cum inteligența ta deschide ușa unei căi spirituale care nu te mai duce spre locul în care crezi că te duci.

Prima dvs. reacție poate fi lupta împotriva direcției pe care o numește destinul tău. Cu toate acestea, descurajarea călătoriei viitoare ar putea apărea, recompensele sunt mai mari decât vă puteți imagina. Ryunosuke Satoro a scris: „Lăsați-vă visele să depășească așteptările voastre.”

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Discuțiile complexe despre împărțirea banilor, planificarea contractelor sau colaborarea la un proiect ar putea necesita un nivel ridicat de flexibilitate din partea dvs. Din fericire, puteți să descoperiți resurse ascunse sau să dezvoltați altele noi în timp ce Marte se mișcă prin Casa a doua a Valorii aducând probleme financiare în prim-plan.

Deși percepțiile altora despre tine ar putea face viața mai ușoară sau mai grea, este vorba despre modul în care te vezi. Modificați ceea ce puteți și acceptați ceea ce nu puteți.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

S-ar putea să aveți mai multe probleme la orizont decât credeți atunci când vine vorba despre relații. Marte intră în prima dvs. casă de sine, în timp ce Luna intră în a 7-a Casa de parteneriate, evidențiind tensiunea emoțională dintre tine și altcineva.

Este mai ușor să luați inițiativa acum că Marte se întoarce în semnul dvs. extrovertit. Însă, acordând mai multă atenție nevoilor dvs. ar putea crește intensitatea conflictelor interpersonale.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Un număr nerezonabil de sarcini vă pot agrava astăzi calendarul. Cu toate acestea, abilitatea ta de a face lucrurile bine primește un impuls cosmic, pe măsura ce energicul Marte își împinge calea spre Săgetator inspirat si pentru Casa a XII-a a Destinului.

Paradoxal, expresia exterioară a efortului tău de a reuși ar putea fi supusă, deoarece Casa a 12-a este asociată cu invizibilitatea. Aveți multe de spus și chiar mai multe de făcut, dar nu sunteți în mod necesar gata să faceți publice planurile voastre. Nu vă grăbiți procesul. Numai tu știi când timpul este corect.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Recunoașterea contribuției dvs. la locul de muncă se poate manifesta foarte diferit decât vă așteptați. Faceți tot posibilul pentru a evita ipotezele cu privire la activitățile viitoare, deoarece noțiunile dvs. preconcepute ar putea interfera cu un scenariu optimist care este în afara gândirii dvs. actuale.

Mergeți pe un traseu și probabil că veți vedea calea spre încheierea acestuia înainte de a face orice schimbări majore. Succesul vine în pachete surprinzătoare.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Realitatea aterizează cu o încurcătură, în timp ce înveți ceva semnificativ de la prietenii și colegii tăi. Ești mai puțin interesat să fii acceptat ca membru al grupului decât să fii respectat acum pentru munca și integritatea ta.

Abilitatea ta de a-ți schimba mintea din cauza datelor noi câștigă încrederea colegilor tăi. Mai presus de toate, evitați să vă lipiți încăpățânat de o poziție care devine tot mai dificil de întreținut. Adaptabilitatea este cheia supraviețuirii.

Citește aici și horoscopul pentru 29 ianuarie 2019.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top