Connect with us
Sfatul zilei pentru fiecare zodie - 13 august 2020

Horoscop

Sfatul zilei pentru fiecare zodie – 13 august 2020

Astazi trebuie date cateva avertismente pentru Raci, Capricorni, Varsatori si Gemeni. Citeste mai jos despre ce e vorba, in sfatul zilei de azi, 13 august 2020.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai mare nevoie de o persoana careia sa i te confesezi. Alege foarte bine cui vrei sa ii spui ce te doare. Nu de alta, dar putina lume poate intelege suferinta ta.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu se cade sa te superi pentru fiecare lucru minor care nu iti convine. Termina cu copilariile si da dovada de maturitate!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Mai ai putin timp pana simti ca iti explodeaza capul. Tot ceea ce ti se intampla in ultima perioada este rodul muncii tale si nimic altceva. Construieste un nou plan de bataie daca nu vrei ca groapa sa devina si mai adanca.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Datoria karmica isi spuna cuvantul. Fii bun cu dusmanii, ajuta-i pe oamenii care ti-au facut rau si incearca sa ierti cat mai mult.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu ai incredere in nimeni si asta te macina pe dinauntru. Incepe prin a avea incredere in propriile tale forte si apoi vei castiga increderea in persoanele potrivite.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Lenea e cucoana mare! Gandeste-te ca fiecare minut pierdut aiurea in tramvai te costa, la propriu. Miscare, miscare, miscare! Nu te panica si continua sa mergi cum ai inceput.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Singura solutie care te poate usura de durerile de cap este sa iesi cu prietenii la un suc sau o bere in oras.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Lasa-i pe ceilalti sa judece daca modul in care actionezi este unul corect sau nu. Nu ai nevoie de aprobarea nimanui ca sa te simti bine.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Azi ai toate sansele sa te odihnesti si tu, in sfarsit. Bea niste ceai relaxant pentru a te calma. Situatia prin care treci nu e usoara dar asta nu inseamna ca trebuie sa te neglijezi in totalitate.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Cea mai mare arma a ta este inteligenta. Nimeni nu ti-o poate fura asa ca ai mare grija de ea. In zilele care urmeaza va trebui sa o folosesti la cote maxime.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Fii mai cald, mai iubitor, da dovada de prietenie si nu te mai imbufna pentru ca cineva se plictiseste teribil de tare si glumeste cu tine.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Ai grija sa nu rastorni oalele prin bucatarie si sa nu te tai la degete cand pregatesti ceapa. In rest, mult sport la prepararea cinei de azi!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top