Connect with us

Horoscop

TOP 3 cele mai bune perechi de zodii

Cele mai bune perechi de zodii

Locul 2: Taur – Rac

Taurul si Racul fac perechea ideala cand vine vorba de intemeierea unei familii, deoarece ambele zodii pretuiesc ce mai mult valorile familiale si cauta stabilitatea unui camin fericit. Taurul, ca zodie de pamant, va oferi mereu liniste si echilibrul necesar pe care il cauta sensibilul Rac.

Reprezentantii ambelor semne zodiacale au nevoie de siguranta si certitudini si sunt stapaniti de sentimente puternice si de un potential pasional nebanuit.  Cei doi pot comunica foarte bine daca doresc, fiecare fiind suficient de capabil sa explice ce fel de sentimente are si ce asteptari are de la celalalt. Racul, fire sensibila si destul de bonoma, are anumite capricii cu care Taurul va trebuie sa se obisnuiasca.

Compatibilitate Taur – Rac. foto:horoscope.tips

Din punct de vedere al compatibilitatii sexuale, Racul este partenerul perfect pentru un Taur. Fire romantica si tandra, isi va surprinde jumatatea cu ceva inedit in dormitor. Taurul va fi capabil sa ii indeplineasca cele mai puternice fantezii Racului, ceea ce rezulta intr-o viata sexuala plina de pasiune.

Citeste in pagina urmatoare cine este pe primul loc

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top