Connect with us

Horoscop

TOP 3 cele mai bune perechi de zodii

Cele mai bune perechi de zodii 

Locul 1: Berbec – Gemeni

Cuplul Berbec-Gemeni este perechea ideala. Un Berbec langa un Geaman poate reprezenta echipa de soc in orice activitate s-ar implica cei doi, ambii nativi fiind extrem de responsabili, inovativi si de neoprit cand isi pun ceva in minte.

Citeste si: Cum reactioneaza fiecare zodie la o declaratie de dragoste

Citeste si: Cele mai naive zodii

Pe langa faptul ca pot fi parteneri amorosi perfecti, nativii celor doua zodii formeaza si o legatura puternica de prietenie si se completeaza de minune. Berbecii sunt atrasi de persoanele inteligente, iar istetimea si simtul de umor al Gemenilor ii fascineaza pe Berbeci. Nativii din zodia Gemenilor considera ca Berbecii sunt cei mai simpatici parteneri pe care i-au avut vreodata.

gemeni si berbec

Compatibilitate Gemeni – Berbec. foto:etsy.com

In plan sexual, combinatia Gemeni-Berbec este una foarte fierbinte. Nativul Gemeni se adapteaza foarte bine nevoilor sexuale ale Berbecului. Conexiunea sexuala si romantismul intre Gemeni si Berbec va fi, intotdeauna, la cote maxime. Ambele zodii au spirit de aventura si dorinta de inedit asa ca nu vor intarzia sa exploreze si sa se lase explorati de partener. Ba chiar vor fi surprinsi sa ajunga la o anume originalitate in arta de a face dragoste. Relatia Berbec – Gemeni va mereu una incarcata de surprize, plina de pasiune si satisfactie.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top